НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Коби и ЛеБрон отидоа во НБА директ од средно.
Физички не беа спремни за РОЈ.
Да не освоеше титула во натпреварот во забивање, за Коби воопшто немаше да се пишува во неговата руки сезона.

Како и да е, овој драфт потсетува на драфтот кога Олајџувон беше РОЈ, покрај него беа драфтувани и Џон Стоктон, Чарлс Баркли и Мајкл Џордан. Сите четворица поставија стандарди како да се игра на позициите на кои играа.

Секој пост ти е тешка глупост, ама сепак ќе се позамарам да ти вратам иако знам дека нема да има никаков ефект.
Коби и Леброн што има(а) поголемо ривалство каде каде, неспоредливо со децава, колку што памтам немале ниеднa јавна disrespectful изјава. Баш напротив, секогаш си честитале и биле максимално коректни, со слики по инстаграми со сФе. А двајцата се егоисти и убедени дека едниот е подобар од другиот, како и пола свет кој го форсираше нивното ривалство деценија ипол. Можда позади затворени врати не се поднесувале, ние не можеме да знаеме, ама во јавност се поштувале и било секогаш поубаво кажано и пренесено него ова селсково на Симонс. Како што кажа @Leo Bonnie , комотно можеше да каже има и други момци супер играат, мило ми е блабла, макар и да не го мисли тоа, од PR аспект секогаш тоа автоматски оди.

Ете сите твои постови се супер оти многу разбираш.

Јас да сум Мичел сега ќе излезам и ќе кажам дека ја нејќам наградата и немам ќеф да ја земам па тогаш нека ја земи Симонс ако има ќеф.

според stats simmons треба да ја земе, тоа што изјавил егоистично нема никаква врска.

Денес игрaтa вo Нбa не oдгoвaрa зa "тежoт центaр",дa се пoјaвеше пред 10 гoдини ке беше другa прикaзнa.
Имa мекa рaкa мoже дa шутне oд дистaнцa нo зa жaл вo oдбрaнa е преспoр зa денешниве мoдерни центри,зaтoa и дoбивa мaлa минутaжa.

Коби и Леброн што има(а) поголемо ривалство каде каде, неспоредливо со децава, колку што памтам немале ниеднa јавна disrespectful изјава. Баш напротив, секогаш си честитале и биле максимално коректни, со слики по инстаграми со сФе.

замисли сега тука да беше џордан во лигава ваква мрсулава како што е моментално, дури и во време на леброн или коби па што изјава ќе дадеше? :D
ќе ги дупнеше тролање дека само еден е најдобар, дека не се како него, дека не му можат ништо дрн дрн дрн...

фали тоа малку во нба... и треш токот и провокациите, малку жар кога ќе излезат на терен... имам впечаток како да гледаме балет... буквално.
крај краева последните 10 години земи во просек ДАЛИ и колку имало тепачки или остри стартови на терен и спореди со времето од џордан т.е. од некои '80 и '90 кога во НБА се дивееше на терен.

е сега ни тоа не е баш океј, ама премногу стаклени ми се денешните ѕвезди, да ги фатиш ќе се стопат.

требапе идиотот да дај посуптилна изјава, нека провоцира слободно, фали такво нешто ама не во смисла да јадиш гомна или пак другата крајност да си „политички коректен“ кон противникот.
дај му почит за величината ама провоцирај...

му фали таков шмек на лигата.

Не сум ги гледал Јута освен против Сан Антонио, само хајлајтс, ама скроз е во право човеков.[DOUBLEPOST=1523403699][/DOUBLEPOST]
DadWZ85X4AA1Fgh.jpg:large

Мичел е скорер и пред се многу атрактивен играч, во напад е убиец, е сега во одбрана не знам каков е генерално затоа што Јута ја имам гледано неколку пати и не можам од 4-5 утакмици да кажам дали е добар или лош дефанзивец. Од друга страна Симонс е ол раунд играч без шут, играч кој никогаш сам нема да може да донесе нешто на некој тим, али затоа во комбо со друг ол стар играч ко сеа со Ембид може да сочинува страшно дуо или трио, сеедно. Добра се погоди оваа генерација, мислам на последниве 2-3 години, има баш добри играчи.

[DOUBLEPOST=1523468219][/DOUBLEPOST]Вечерва имаме САС-Пеликанс за 6то место, Портланд-Јута за 3то и најубата Минесота-Денвер за 8мо место. Пред да почни сезоната и Минесота и Денвер ми беа фиксови за плејоф, со доаѓањата на Батлер и Милсап очекував многу. Мислам дека кој ќе изгуби треба да го отпушти тренерот, посебно ако тоа е Минесота.

Последно уредено:

Вoлците игрa мнoгу дoбрo нa дoмaшен терен a Јoкич е фенoменaлен сезoнaвa.Минесoтa или Денвер,незнaм ке видиме.

9qwwaq.png

Башка вчера од јута 40..
Отвори финалето лани која сакаш утакмица и ќе видип која е разликата :) Дурент ми е најомразен играч од кога глеам баскет, ама никад НИКАД, нема да биде подобар Стеф од него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom