G
garthok
Гостин

Исто битно е и дека со поталентирани играчи игра Харден, за некој степен полесно му е, така што Леброн мвп би требало
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има логика, тие се сегменти што го прават играчот комплетен. Џејмс е покомплетен од харден, но пошто обично се иде според победите вкупни на тимот ваљда харден ќе ја добие, мада ја сум за џејмс.Која е логиката во споредбата на скокови и блокади, нормално дека Харден нема многу скокови кога е плејмејкер и многу поретко е во рекет, плус разликата во висина меѓу двајцата. Со самото тоа и споредбата во трипл-дабл нема логика.
Секако голема предност на страна на Харден е и тоа што е во екипата што ќе има најдобар скор во лигата.
Има логика, тие се сегменти што го прават играчот комплетен. Џејмс е покомплетен од харден, но пошто обично се иде според победите вкупни на тимот ваљда харден ќе ја добие, мада ја сум за џејмс.
Ke mu daele MVP ovaa sezona bidekji prethodnata go preskoknale![]()
Сакаш да се кладиме?
Во НБА многу работи однапред се знат. Како например дека минатата година Лејкерс ќе имат топ 3 пик, и дека ова ќе земи Харден.
Лани заслужено си доби Вест.Ќе му ја дат на Харден ова година не заради тоа што е подобар од ЛеБрон ова сезона туку дека лани го прескокнаја и зато ќе земи Харден.