- Член од
- 21 јули 2014
- Мислења
- 549
- Поени од реакции
- 544
Ваква статистичка доминација на еден тим до сега немам видено, само во офанзивни се исто![]()
![]()
И у тај маути се исто
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ваква статистичка доминација на еден тим до сега немам видено, само во офанзивни се исто![]()
![]()
А извинување за лижанио?И официјално моите Џезери се во плејофот и најверојатно со домашна предност во првата серија, ко ќе ми текни дека на 19-28 не сакав да се врати Гоберт и мислев дека е подобро да танкаат за Дончич... Јавно се извинувам на Гоберт и Снајдер дека не верував во нив, ова е ненормален пресврт и како и да заврши плејофот горд сум на дечките за се што постигнаа сезонава. Инглс спориот, Рубио шо не знај да шутка, Гоберт дупето во напад на крај се борат за 3то место со лудиот запад.
И за него, дечкото стана тотално небитен, Мичел направи фановите да се чувствуваат како никогаш да не играл за Јута. А и системот на Снајдер е така граден да се базира на дефанзивата а во напад доволно е еден скорер по 20 поени секоја утакмица(лани Хејвард, годинава Мичел) и повремени блесоци да другите околу него(лани Худ, Хил и ретко Инглс и Џонсон, годинава Инглс, Рубио, Краудер и Фејворс).А извинување за лижанио?
А шо требаше да изјави? Не не сум ја РОЈ, Мичел е?Симонс кутриов што изјавил, пола свет му се смее
Можеше да речи јас сум најдобар ама добра сезона имаат Мичел и Татум, исто и Фулц покажува потенцијал, види го интервјуто на Мичел за first take и ќе видиш разлика. Симонс се исили не биле битни другите руки, со Леброн и Вестбрук се споредувал тој. Не дека не е најдобар руки но многу лоша слика си остава, плус со смеењето на интервјуто многу препотентно делуваше.А шо требаше да изјави? Не не сум ја РОЈ, Мичел е?![]()
Па Симонс цел живот бил број еден талент број еден проспект број еден пик.. Плус игра за голема франшиза.. Плус ментор му е Леброн.. Нормално дека ќе биди малце накурченМожеше да речи јас сум најдобар ама добра сезона имаат Мичел и Татум, исто и Фулц покажува потенцијал, види го интервјуто на Мичел за first take и ќе видиш разлика. Симонс се исили не биле битни другите руки, со Леброн и Вестбрук се споредувал тој. Не дека не е најдобар руки но многу лоша слика си остава, плус со смеењето на интервјуто многу препотентно делуваше.
Секој пост ти е тешка глупост, ама сепак ќе се позамарам да ти вратам иако знам дека нема да има никаков ефект.А да излезеше Коби со ваков став како ќе реагиравте знајте?
"Најак тоа е Мамба Менталити. "