НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ваква статистичка доминација на еден тим до сега немам видено, само во офанзивни се исто
6fuphz.png

2cx962s.png

И у тај маути се исто

И официјално моите Џезери се во плејофот и најверојатно со домашна предност во првата серија, ко ќе ми текни дека на 19-28 не сакав да се врати Гоберт и мислев дека е подобро да танкаат за Дончич... Јавно се извинувам на Гоберт и Снајдер дека не верував во нив, ова е ненормален пресврт и како и да заврши плејофот горд сум на дечките за се што постигнаа сезонава. Инглс спориот, Рубио шо не знај да шутка, Гоберт дупето во напад на крај се борат за 3то место со лудиот запад.

И официјално моите Џезери се во плејофот и најверојатно со домашна предност во првата серија, ко ќе ми текни дека на 19-28 не сакав да се врати Гоберт и мислев дека е подобро да танкаат за Дончич... Јавно се извинувам на Гоберт и Снајдер дека не верував во нив, ова е ненормален пресврт и како и да заврши плејофот горд сум на дечките за се што постигнаа сезонава. Инглс спориот, Рубио шо не знај да шутка, Гоберт дупето во напад на крај се борат за 3то место со лудиот запад.
А извинување за лижанио?

А извинување за лижанио?
И за него, дечкото стана тотално небитен, Мичел направи фановите да се чувствуваат како никогаш да не играл за Јута. А и системот на Снајдер е така граден да се базира на дефанзивата а во напад доволно е еден скорер по 20 поени секоја утакмица(лани Хејвард, годинава Мичел) и повремени блесоци да другите околу него(лани Худ, Хил и ретко Инглс и Џонсон, годинава Инглс, Рубио, Краудер и Фејворс).

Дури си кажвам за Јута да го спомнам и Рубио и колку подобар фит е од Хил во системот. Хил е многу подобар шутер но играта во транзиција и лесните поени од контри кои ги носи Рубио се огромни за толку многу ограничена екипа во нападот.

А шо требаше да изјави? Не не сум ја РОЈ, Мичел е? :tapp:
Можеше да речи јас сум најдобар ама добра сезона имаат Мичел и Татум, исто и Фулц покажува потенцијал, види го интервјуто на Мичел за first take и ќе видиш разлика. Симонс се исили не биле битни другите руки, со Леброн и Вестбрук се споредувал тој. Не дека не е најдобар руки но многу лоша слика си остава, плус со смеењето на интервјуто многу препотентно делуваше.

Можеше да речи јас сум најдобар ама добра сезона имаат Мичел и Татум, исто и Фулц покажува потенцијал, види го интервјуто на Мичел за first take и ќе видиш разлика. Симонс се исили не биле битни другите руки, со Леброн и Вестбрук се споредувал тој. Не дека не е најдобар руки но многу лоша слика си остава, плус со смеењето на интервјуто многу препотентно делуваше.
Па Симонс цел живот бил број еден талент број еден проспект број еден пик.. Плус игра за голема франшиза.. Плус ментор му е Леброн.. Нормално дека ќе биди малце накурчен

Некогаш големината на играчот не е во бројките, накурчен бил дека Леброн му бил ментор. Најверојатно го научил како да бега од одговорност во битни моменти, што се надевам дека ќе му се случат, ќе го видиме тогаш број еден пикот, проспектот, број еден се.

А да излезеше Коби со ваков став како ќе реагиравте знајте?

"Најак тоа е Мамба Менталити. "
Секој пост ти е тешка глупост, ама сепак ќе се позамарам да ти вратам иако знам дека нема да има никаков ефект.
Коби и Леброн што има(а) поголемо ривалство каде каде, неспоредливо со децава, колку што памтам немале ниеднa јавна disrespectful изјава. Баш напротив, секогаш си честитале и биле максимално коректни, со слики по инстаграми со сФе. А двајцата се егоисти и убедени дека едниот е подобар од другиот, како и пола свет кој го форсираше нивното ривалство деценија ипол. Можда позади затворени врати не се поднесувале, ние не можеме да знаеме, ама во јавност се поштувале и било секогаш поубаво кажано и пренесено него ова селсково на Симонс. Како што кажа @Leo Bonnie , комотно можеше да каже има и други момци супер играат, мило ми е блабла, макар и да не го мисли тоа, од PR аспект секогаш тоа автоматски оди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom