НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала богу ти ставиле опција игнор, лесно е, два клика и заобиколи ме. Никаков фактор не си ти за да ми кажуваш што и како да пишувам јас. И не го опцув што е најтрагично.

О ти скромно интелегентен човеку. Каков фактор треба да бидам во твојата глава за да сфатиш дека си дно на начинот на кој се изразуваш во секоја дискусија ? Сеа појасно ти е или да го разложам уште малку ?

О ти скромно интелегентен човеку. Каков фактор треба да бидам во твојата глава за да сфатиш дека си дно на начинот на кој се изразуваш во секоја дискусија ? Сеа појасно ти е или да го разложам уште малку ?
Еден пост пред мене пишуваш за пцовки и навреди, а во овој пост директно ме навредуваш. Небитно, пак ќе ти кажам, само копчето игнор стисни го и нема веќе да ги гледаш моите постови и никаков проблем нема да имаш на форумов. Мислам едноставно е, да не ти цртам по 30-ти пат што и како.

ИнтелЕгентен :icon_lol:

Beasley, who also got into a verbal spat on the sidelines with Walton during the Lakers' 138-128 overtime victory in Oklahoma City just more than two weeks ago, repeatedly referred to Walton as "bro" during the exchange on Saturday, which touched a nerve with the coach, a source told ESPN.

:pos:

The trade of Rodney Hood to Portland will see Cleveland create a $3.47M trade exception. The Cavaliers have a $2.8M and $1.5M exception from prior trades. Nik Stauskas and Wade Baldwin are on an expiring $1.5M minimum contract. The Cavaliers are now $4.47M under the luxury tax.

The immediate roster upgrade in Portland will see the projected luxury tax increase from $12.6M to $13.3M. However, that number could to drop to $12.4M because of the $500K bonus of Maurice Harkless. The forward has an incentive for three-point % > 35.

Худ добар играч е, памтам лани во финалето се повампири една партија, ама ништо конкретно не прават Портланд со овој потег. Очајно им треба некоја добра тројка или четворка, бекови добро се опремени, тотално небалансиран тим.

Последно уредено:
Колку ми е криво за Кливленд што заглавија со онакви договори на Томпсон и ЏР Смит...

Според Вој и Шамс, Дејвис ќе потпише договор само со Лејкерс, Никс, Бакс и Клиперс.

Плус:

Последно уредено:
Ако го направат ова ќе биде Кавс 2.0.

Lakers willing to give Pelicans cap relief for Anthony Davis by taking Solomon Hill for Lonzo Ball, Kyle Kuzma, Ingram, Rondo, Lance Stephenson, Beasley, 2 1st round picks.

Ако ова го направи Меџик и ако не му успее за две до три години да земаат титула не верувам да остане долго.

Кузма и Инграм. Премногу е ова. Мора барем еден од нив да остане.

Абе они Колдвел-Поуп не можат нигде да го трејдаат, не па некој Соломон Хил :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom