НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
aiiii luge, u finale ej, lele bronov vrie ej. Vrie, ovoj pa uste mu objasnue nesto, kao trgna retardava dobro ne si sutna na svoj kos .... hahahaha, ej lebron glejte go ko na retardirano dete mu signalizira kaj da se dvizi, na kraj kasno mu tekna tajmaut da vika.

ova e sramot veke, ustvari ne be nema zbor u bilo koj svetski recnik sto ke go dolovi ova brukanje.

Дно , буквално дно. Јес да ја имаа победата во рака али срамно е ваква ќоравост.

Ај што игра против 4 ол стар играчи, ама Леброн играи против Кларксон и ЏР Смит

Стив Кер за пуштањето на Ливингстон у ОТ :cuc::cuc::cuc::cuc:

Какво смрдливо гомно од човек..односно мајмун ова Грин... да бог да мочаш лежејки од утре до крај на живот. И судиите веќе претераа судејќи сезони по ред за ова пичкарска звездена екипа.

Кавси не смеат никого да обвинуваат за поразот. Вориорси им се нудеа цела утакмица и имаа се во свои раце Кавалирси и ја испуштија победата. Не верувам дека вака ќе им дозволат Голден Стејт во продолжението на серијата. И оставете судии и све, гледајте како ЛеБрон избегна одговорност во последниот напад додавајќи до Хил :cool:

Мене ме фаќа срам шо го гледам Грин магарето ама тое ѓупска работа.

Кавси не смеат никого да обвинуваат за поразот. Вориорси им се нудеа цела утакмица и имаа се во свои раце Кавалирси и ја испуштија победата. Не верувам дека вака ќе им дозволат Голден Стејт во продолжението на серијата. И оставете судии и све, гледајте како ЛеБрон избегна одговорност во последниот напад додавајќи до Хил :cool:
Сам беше под кош, нормален ли си шо пиша?

Треба да останеш достоен кога победуваш исто кога и губиш. Ама јбг некои се искомплексирани сељаци, како на пример дрејмонд грин

ХахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахсхахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахХахахахХахахсхахахаххахахсхаха КАКВА ОДГОВОРНОСТ ?! 50 МИНУТИ ИГРА И ТОЈ Е ЧОЕК СЕ ТРЕБА САМ?

ХахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахсхахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахХахахахХахахсхахахаххахахсхаха КАКВА ОДГОВОРНОСТ ?! 50 МИНУТИ ИГРА И ТОЈ Е ЧОЕК СЕ ТРЕБА САМ?

Јас мислам дека требаше сите шутеви на мечов да ги земе и онака беше најсвеж и најмлад е у Кливленд

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom