НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како би ги тепал сите во Кливленд да сум Леброн аууу. Малку помош бар да имаше. Играчиште. Ама на крај краева 90% од тимот е по негова желба и сам се смести во оваа ситуција јбг.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
По негова желба се играчи од типот на Мајк Милер, Џејмс Џонс, Корвер итн.. Лав беше по негова желба да го трејдат за Вигинс.. Шо ок на крајо излезе пошто Вигинс не е играчот шо се очекуваше.. Кајри по своја воља сакаше да бега немаа тука многу опции сигурно Леброн не го одбра самиот Ајзеа.. Ако беше по Леброн ќе го земеа Бледсо.. За договорите на Тристан и ЏР да крив е ама во финалето 2016 доста важни беа така да ако се вратиме тогаш и не изгледаше како толку лоша одлука

Како и да е никој не бара Тристан и ЏР да го имат истиот импакт ко Дреј и Клеј но БАРЕМ основни кошаркарски работи да знат т.е КОЛКУ Е РЕЗУЛТАТ ПРИ 5 СЕКУНДИ ОД КРАЈ НА УТАКМИЦА..

Бреј ама ги сјеба Меџик што им го ували Кларксон. Гарант Ајзеа ќе имаше 10ппг просек плејофов, ако ништо друго барем слободни ќе пуцаше.
А Ненс не е нималку лош играч, ја би стартувал со Ненс на 4 о Лав на 5 ама....

Бреј ама ги сјеба Меџик што им го ували Кларксон. Гарант Ајзеа ќе имаше 10ппг просек плејофов, ако ништо друго барем слободни ќе пуцаше.
А Ненс не е нималку лош играч, ја би стартувал со Ненс на 4 о Лав на 5 ама....

Фала богу ти што не се прашуваш. Ако некој треба да стартува то е Грин пред Ненс и Томпсон. Зошто ако гледаш знајш ма да чисто се сомневам.

Да, се деси тоа на една екипа наречена Мајами пред неколку години.
Да да :)
Кој беше тој еден играч? Диркулес со 24 поени просек?
А плус што тројца беа ол стар од Мајами, не 4. Ама небитно.

Да да :)
Кој беше тој еден играч? Диркулес со 24 поени просек?
А плус што тројца беа ол стар од Мајами, не 4. Ама небитно.
За судењето зборев, против Спарси, но добро. Ааа извини ако биле тројца ол стар играчи, Реј Ален пошо таа година не беше на ол стар на улица е најден иначе, не знае да оди пешки.

За судењето зборев, против Спарси, но добро. Ааа извини ако биле тројца ол стар играчи, Реј Ален пошо таа година не беше на ол стар на улица е најден иначе, не знае да оди пешки.
Се помешав мислев за Далас збориш.
А за Спарси кога веќе збориш всушност бетер е ситуацијата. Таму Данкан беше лидер со 19 поени просек, ако сметаш дека он без судии ќе ги тепаше сам, тогаш да во право си.
Двата тима имаа 4 ол стар играчи. Нема споредба формата на Паркер, Ману, Ленард, или Данкан тој период, со формата на Реј кој беше пред пензија.

Се помешав мислев за Далас збориш.
А за Спарси кога веќе збориш всушност бетер е ситуацијата. Таму Данкан беше лидер со 19 поени просек, ако сметаш дека он без судии ќе ги тепаше сам, тогаш да во право си.
Двата тима имаа 4 ол стар играчи. Нема споредба формата на Паркер, Ману, Ленард, или Данкан тој период, со формата на Реј кој беше пред пензија.
Пријател, ти изгледа не ме разбираш мене. Изгледај ја 6та текма во сезоната кога освои Мајами и дојди коментирај за судии.

Пријател, ти изгледа не ме разбираш мене. Изгледај ја 6та текма во сезоната кога освои Мајами и дојди коментирај за судии.
Тоа ти зборам, и те разбирам перфектно.
Членот претходно имаше коментирано дека не е десено 4 ол стар играчи да имаат потреба од судиска помош да добијат еден играч. Ти направи аналогија со 6тата партија 2013та зашо судиите им помогнале, ама ти кажувам дека не е исто зашо тогаш Спарси не беа ЕДЕН ИГРАЧ. Не знам кој се издвои толку ко Леброн вчера за така да сметаш, тоа е муабетот. За вакво пратење спорт ко што пратиш, тотално си необјективен, ама тоа е :)

Фала богу ти што не се прашуваш. Ако некој треба да стартува то е Грин пред Ненс и Томпсон. Зошто ако гледаш знајш ма да чисто се сомневам.
Oдлична партија на Грин синоќа. Боце Дуда Ивковиќ.

Како би ги тепал сите во Кливленд да сум Леброн аууу. Малку помош бар да имаше. Играчиште. Ама на крај краева 90% од тимот е по негова желба и сам се смести во оваа ситуција јбг.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Не е по негова желба, тоа му беше достапно на лагер.

И како ова е исто со тоа што сум го пишал ја вчера? :ROFLMAO:

Леброн за да остане во Кливленд треба да освои, ако изгуби пак ќе си оди. Но овојпат не треба никој да го плука бидејќи тимот се состои од еден играч само.

Oдлична партија на Грин синоќа. Боце Дуда Ивковиќ.

Солидна партија изигра дечкото. Само ти мислиш дека ако дај 5 поени изиграл катастрофално.Тој е таму клаен за да го чува Дурант и да шутка корнер тројки ништо повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom