НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
https://www.facebook.com/bleacherreport/videos/10155256166916006/
Само да не се повреди, очекувам да има monster сезона.

Искрено шансите се мали да не се повреди,и Грег Оден беше на лимитирани минути дури и помалце од овај ако не се лажам на 24 беше или 23 Оден а овај е на 28,и видовме кај заврши Оден.

Искрено шансите се мали да не се повреди,и Грег Оден беше на лимитирани минути дури и помалце од овај ако не се лажам на 24 беше или 23 Оден а овај е на 28,и видовме кај заврши Оден.
Trust the process

:facepalm::facepalm:[DOUBLEPOST=1499438578][/DOUBLEPOST]Ова може да значи дека ККП ќе иде у Бруклин, и дека Детроит нема да израмни ниедна понуда што ќе дојде за него.

Стен дај брат држи се до тренирањето и нека стаат некој ЏМ аман.

Според продукцијата Маркус Морис беше најдобриот ебан договор у цела лига, најдобриот, и го дадоа за Ејвори факинг Бредли, кој на лето е слободен агент, и ќе бара паре исто колку ККП, само што е 5-6 године постар.

И сигурно нема да остане у јебени мичиген со умс вмро ју ес еј, кога ќе го бара пола лига

Последно уредено:
Лонзо според првава утакмица не е и нешто нај нај..

1/3 за два
1/8 за три
4скока,4 асистенции, 3 turnovers

Единствено добро нешто беше alley-oop пасот за Инграм...

Lonzo Ball: Handles too slow, shot too whack, defense too lazy. Not creative without the ball. One trick pony, passes well.

Последно уредено:

1/3 за два
1/8 за три

Lonzo Ball: Handles too slow, shot too whack, defense too lazy. Not creative without the ball. One trick pony, passes well.
Рано е да му се суди после една утакмица во летната лига но механиката на шут боди в очи.

1/3 за два
1/8 за три

Добар атлета е Лонзо, има голем капацитет во одбрана, а и од клипчињата што ги гледав од него (иако воопшто не е меродавно тоа, но ете) може да се каже дека има добра визија на теренот, осет за пас и слично. Е сеа шутот му е...., мислам прецизен си е он ама техникта му е за во затвор. Не ми е мене ништо спектакуларно, пишав во КК Лејкерс, новиот Кевин Мартин сме го земале со тоа шутчето грдо. :D

Ентони Бенет имаше појако самр лиг деби ако е за така.. немора да значи ништо.. ОК играше освен шутот што не му одеше.. незнам дали до самодоверба е или до страв дека ќе јади банана ама пола тројки му беа Кари територија

Дефанзивно не се покажа во добро светло Лонзо, ама мене ме изненади што форсираше толку многу шут. Во колеџ беше меѓу најефикасните играчи во лигата, а тоа е делумно заради тоа што зимаше добри шутеви. Мислам до почеток на сезона ќе се подобри и ако успее да има 12/5/4 во текот на сезоната, за мене ќе биде повеќе од успешна руки сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom