- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.646
- Поени од реакции
- 10.402
Клипси ако го земат Тео, паѓа ГС
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако те нема, треба да те измислат мајке ми.Клипси ако го земат Тео, паѓа ГС
Извини, уморен сум па не прочитав... Сеедно, до некни беше со леброн, сега ќе игра по 10мин макс и нема да е никаков фактор во напад за да има екипата зијан од него.ник јанг во ГС ојде а не клипси.. изглеа имаш манато некоја и не ти се чита од телефонот убо

..преочигледно е дека се заебавапа реално беверли ќе го извај од памет стефо.. томсон и онака се губи небитен е.. галинари ќе се држи со дурант колку толку.. блејк ќе му ја пукни глата на дрејмонд.. џордан и мекги ќе играт глуп и поглуп но сепак едниот има сертификат шектин фул а другиот не..
и да тео ќе си врти кругчиња околу вориорите.. лу е инстант скорер од клупа а остин риверс лани играше со едно око против портланд спремен е да загини во битка малиот
плус ник јанг факторот.. сигурно ќе споеби нешто.. неможам да замислам овај тикварот да освои прстен.. мекги е сигмунд фројд за него
хахааха чекај малце, Јута просечна екипа? Па само лани беше подобра од Бостон иако имаше премногу повреди цела сезона. А таа пиздата Хејвард заборави која екипа го направи играч, 3 сезони со него како прва опција Јута не може да намириса плејоф, не водеше во сезона со 25 победи дури да се изгради како играч. Сезонава беше олстар бидејќи просечната Јута беше 4та, 50-50 беа шансите да го земат на олстар него или Гобер. Сега ги донесоа во неговата дивизија Џорџ и Батлер, виде дека нема да фати повеќе олстар и избега на исток да си прави забава.Во кој филм се влезени фановите во USA со палењето на дресовите да не смее чоек да го напушти клубот..какви дубаци еј..го палат дресот на Хејвард што ги напушти Јута..па да не требаше цела кариера во тој просечен тим да остани и да јади метли од ГСВ?..вака барем ќе има шанса да игра во финале на исток во посериозен тим...сепак за Бостон ќе игра пичка му матер.
28 години има Ајзеа и ќе почни да оди во надолна линија, сите негови мани во дефанзива ги видовме во плејофот, мораше да се трејда дури имаше висока вредност. Стартна петорка Фулц, Батлер, Хејвард, Џорџ и Хорфорд ќе беше многу подобра од сегашната.Јас не сум нешто импресиониран од моменталниот тим на Бостон
Ајзеа
Бредли
Хејвард
Тејтам
Хорфорд
Сигурно Хејвард и рукито Тејтам не ги трансформират од 1-4 во победа против Кавси.. Всушност со Ајзеа како прва опција овај тим ништо нема да направи.. Требаше Фулц да си го земат и да го трејдат Ајзеа..