НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за Воините, повеќе од заслужено!
Честитки за Дурентула, си го доби првиот прстен, изигра страшно финале :bravobe:

Леброн GOAT а? :D
Му фали уште едно финале да изгуби, и најдобар ќе е.

Да видиме следен потег а леброн во кој тим ќе отиде или за кои играчи ќе плаче да му ги донесат.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
4ecfd3c1d744d2d3302c4810a315cce8.jpg

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

ne go pravdaj za situacijata za koja govorev, umoren bil ? Druze, imas - 3, treta cetvrtina, zimas zalet, se krsi rezultat, dobivas mismatch so kari ... i mu ja davas na deron vilijams, ubedlivo nasjlabiot kosarkar u ekipa, i normalno, odma kako mu ja dade ovoj ja izgubi po sto povtorno gsw upalija u 6ta, tolku im treba.
Kolku saka neka e umoren, ovde ne smeese da podava, narocito ne na deron, ali ne e bitno, sekako klivlend ne igraa odbrana adekvatna za da se parira na voriorsi, ne deka go krivam lebron, ednostavno nemaa sansa protiv gsw u ova finale.

Treba da razmisluvaat za smena na trener, finale so magare na klupa ke imaat, istokot e mizeren, konkurencijata smesna, ali treba da razmisluvaat za covek sto moze da gi dobie ovie voriorsi, duplo posilni od onie lani, vidovme kakov faktor pretstavuva durant, lu definitivno ne e trenerot za taa rabota.
Како што сам пиша, трета четвртина беше. Не знам што си запнал конкретно за тој напад, сам беше Дерон на тројка и искочи топката од кош. Цела утакмица да се криел и да бегал па ќе разберам дека е пичка, ама игра 47 минути, 30 шута и уште милион скокови и асистенции, шо да превзеѓе повеќе? Да не подава?
Лу е крив што воопшто и го стави Дерон, за Корвер и Шамперт не ми се ни праи муабет. Дерек ќе беше боље опција од тројцата. Ченинг Фрај... Иако ќе каснеше на секоја транзиција, ќе даеше некоја тројка, тоа е.

Grin kako go fati Klej vo situacijata koga ovoj mu se frli na grb na TT...mozese jako da se sjebe ako padneshe na raka/ramo/glava.

Како што сам пиша, трета четвртина беше. Не знам што си запнал конкретно за тој напад, сам беше Дерон на тројка и искочи топката од кош. Цела утакмица да се криел и да бегал па ќе разберам дека е пичка, ама игра 47 минути, 30 шута и уште милион скокови и асистенции, шо да превзеѓе повеќе? Да не подава?
Лу е крив што воопшто и го стави Дерон, за Корвер и Шамперт не ми се ни праи муабет. Дерек ќе беше боље опција од тројцата. Ченинг Фрај... Иако ќе каснеше на секоја транзиција, ќе даеше некоја тројка, тоа е.
ne, ne zboram za in and out situacijata, za napadot sto sledese po istata, koga deron izgubi topka, ova za ti koe zboris si bese ok, vo vtoriot slucaj ne smeese da pomisli da podava, pogresna odluka napravi i odma gi cinese izgubena topka, i mislam deka u toj moment ja ispustija najdobrata prilika da se vratat vo natprevarot, vo paket so taa in and out topka koja ke znacese neresen rezultat.

Го бруси Леброн скорот у финалињата лека полека, ита кон најдобриот во историјата*.

*По изгубени финалиња :icon_lol:

Ами експертизата дека на ГСВ ќе им се случело она на Лејкерс со Коби, Хауард и Неш:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom