НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Малце се претерува споредбата со Џордан ,едноставно целата медиумска јавност и сите фанови сакаат нов Џордан,јас ги разбирам донекаде бидејќи чоекот постави високи стандарди за кошарката ,но едноставно никој неможи да се спореди со него па затоа доаѓаат овие бесмислени муабети во врска со Леброн каде овај бил 6-0 а овај 3-5..секој во секое различно време,факт е дека Џордан е најдобар кошаркар во историјата на овој спорт и Леброн да беше 7-1 во финалињата пак ќе беше под него според мене, а тоа не значи дека е слаб кошаркар..едноставно Џордан е step over за сите ...и Леброн ваков таков ќе биди запаметен како еден од најдобрите кошаркари во историјата со веројатно 3 освоени прстени и исто толку finals MVP што е респектабилен податок..и самиот фактор што играл во финалињата 8 пати е за респект па колку сака нека е слаб истокот.[DOUBLEPOST=1497437675][/DOUBLEPOST]
Затоа денешните Леброновци,Вестбруци грев е да ги споредиш со МЈ и Коби...одбрана 0-катастрофа, барем видовме милион ситуации во финалево.

Чекај ти Леброн со Весбрук го спореди?:pos:..како бе така после еден пораз од ваков Голде Стејт магично ги заборавивте минатогодишните перформанси на Леброн и на Кливленд каде му се вратија од 3-1?..едно финале не играл одбрана и готово никогаш не играл:pos:па логично дека ќе се чува во одбрана за во нападот да даде поголем придонес,чоекот е 32+ години а не 25..сител размислување

Оф мори мајко.
Џордан правеше ѕверови од кошаркари како Лук Лонгли и Бил Венингтон.
Што направи Лебронтије од Тристаќот?!
Па еве Лејкерси ќе патат со години заради договорот на Мозгов.. Сепак не било исто да играш со Леброн и со Диенџело[DOUBLEPOST=1497448117][/DOUBLEPOST]Ја на редит шо најдов

https://streamable.com/dk4h5

:icon_lol:

Па еве Лејкерси ќе патат со години заради договорот на Мозгов.. Сепак не било исто да играш со Леброн и со Диенџело[DOUBLEPOST=1497448117][/DOUBLEPOST]Ја на редит шо најдов

https://streamable.com/dk4h5

:icon_lol:
Па ни Венигтон и Лонгли и Кер не направија нешто посебно после заминувањето на Џордан, ама неврмајнд.
Лејкерси што се заглавија со Тимофеј... глупи газди. Ја сум фан на Лејкерс, ама којзнае кога ќе видам силна екипа пак. Можеби ако ја продадат екипата на некој што знае како да води бизнис, а не размазени дечишта кои не можат да се снајдат без татко им.

А за видеото, ах интернетот е безмилосен :)

шо е боље да си Bird и да имаше 3-2 позитивен скор у финалиња или да си Bron и да имаше 3-5 негативен скор у финалиња? ја знам, него вас вака ко експерти сакам да ве чујам пошо глеам ги баратете финалниве скорови по играчи.

Според Woj муабетот низ нба бил дека Леброн би можел во ЛА заради лични и бизнис причини

CP3/Wade/LeBron/Blake/DeAndre 6th man: Melo

spl1072909-001.jpg

Според Woj муабетот низ нба бил дека Леброн би можел во ЛА заради лични и бизнис причини

CP3/Wade/LeBron/Blake/DeAndre 6th man: Melo

spl1072909-001.jpg

Kolku i da znam deka ova nema da se sluci, kolku i da sum protiv super timovi, ama mnogu poveke od ova sakam Lebron da go oseti zapadot.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Прво беше: LeBron James: “I don’t believe I’ve played for a superteam”

После тоа:
LeBron James responds to Draymond Green:

"The Lakers combined Malone, Payton, Shaq, and Kobe. The Rockets joined Barkley, Olajuwon, and Drexler. I definitely didn't start the superteam. But it's great that on the day you're celebrating your championship, my likeness and my name is in your head. I love that."

Значи сеа муабетот не е дали играл или не у супертим, туку дали он почнал :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom