НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па дома беа ИЗДОМИНИРАНИ од Чикаго кога Рондо играше.. Ајзеа неможеше да мрдни.. Нормално дека метла ќе јадеа[DOUBLEPOST=1494095466][/DOUBLEPOST]
Да да видовме лани

8bd81a50eb70b4f479f5a77d891c133d.jpg

Позз кис4е
Aко се здрави Кари, Клеј, КД и Грин, Кавси не земаат повеќе од 1 победа во финалето.

Леле Грин циган, циганиште и пол.
Не знам уште колку титули ќе земат ГСВ, ама Грин МВП веќе не зима.

Многу ми е мило за Гобер, човекот игра на една нога и пак со Хејворд го влечат цел тим, плус Руди ја држи цела одбрана. Мајк Браун е мајмунчина, Кер ако не се врати хендикеп за Вориорс.

Не треба тренер за Вориорс, да, ама ingame одлуките што ги носи Браун се...

Vecerva shutot na Steph i Klay im e mizeren. A i ne im pomogna nervozata na Green.

Vecerva shutot na Steph i Klay im e mizeren. A i ne im pomogna nervozata na Green.
Инглс изигра страшна одбрана врз Клеј, дури имаше и блок и не му даваше простор за да се крени на шут како што сака, истите проблеми ги имаше и Редик во првата рунда.

И Гобер и Хејвард серијава газат, докажаа дека можат да играат против секој. Се надевам дека на лето ќе склопат добар тим околу нив па да може да се оди и нагоре.

Golem napredok ke mu bide u karierata nema sto

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Кавси како шо гледам метла на истокот ќе му манат.. Вориорси веројатно 1 макс 2 ќе земат

Леброн шутот кога му оди НЕЗАПИРЛИВ е.. 5 тројки вечерва.. вкупно 16 серијава.. крајно некарактеристично за него

6zEfSig.jpg

Леброн после 3-1 во финалето лани:

34.9 PPG / 9.7 RPG / 7.8 APG / 2.4 SPG / 1.9 BPG / 54.8% FG / 42.5% 3FG / 11-0

:kruna:

Последно уредено:
да бе да, метла ако не и за вориорс, што те гледам чуден

Трамп ја утнал државата, треба на граница со Канада да гради ѕид и да ги пука сите што ќе преминат за Торонто никад повеќе да не заигра во НБА, поготово во playoffs.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom