НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Голден имаат 6 двоцифрени играчи а не се ниту Кари ниту Томпсон :pos:

Барбоса & Ливингстон шооооуууу :cool::cool::cool:

Инаку интересен факт, Варежао го боли цев кој и да тепа он си лапа прстен:D.Како играч кој у една сезона игра за двата финалисти, управата на Кливленд решила да му даде и него прстен, али здравје тоа коа ќе освојат:icon_lol:.

Auu Kevin Love koj ocaj, Mozgov bolje se snaogase

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ova ustasive mozno li e do tolku bez dusa da se be sve da vi ebam kako Sibenik-Vinkovci da komentirate puu

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Слободно можат да го успијат Кари серијава нема потреба од него.. Ливингстон доктор кошарци
Онаква игра од клупа немам видено досега

Лав како без душа да е на терен, така изгледа, се влечка по терен како флегма.

Следнава утакмица е клучна. По сите параметри би требало Кавс да се уозбилат и да играат како што играа во третата четвртина....ама ако Дабс ја тепаат и втората онда тури и куров на серијава, јасно е се.

А и вчера Кер имаше пар паметни потези што ми паднаа во око, сепак не само менаџер на екипа што "сама се менаџира" туку треба и солиден водач.

А ќе биде пак...чудно/глупо/јако/смешно/интересно/? ако втора година по ред Стеф не освои награда за МВП на финалето.

Следнава утакмица е клучна. По сите параметри би требало Кавс да се уозбилат и да играат како што играа во третата четвртина....ама ако Дабс ја тепаат и втората онда тури и куров на серијава, јасно е се.

А и вчера Кер имаше пар паметни потези што ми паднаа во око, сепак не само менаџер на екипа што "сама се менаџира" туку треба и солиден водач.

А ќе биде пак...чудно/глупо/јако/смешно/интересно/? ако втора година по ред Стеф не освои награда за МВП на финалето.

Епа ако не заслужи нема да ја освои.[DOUBLEPOST=1464940530][/DOUBLEPOST]andyroddick ‏@andyroddick 5h5 hours ago
I feel like the Warriors bench would make the playoffs

Eve ne im idese sutot i tepaa...zborev use lani deka sean livingston bez noze e igraciste klasa i im e najdobriot transfer so go imaat zemeno za ic pari svaka im cast....nema Warriorsi ja smenija metata u kosarkata....4-0 bez nikakvi problemi

15ка со кромид и лепиња од кај Дестан, со непрепознатливи Кари и Томпсон.
Not bad.

Последно уредено:
Без Кари и Томпсон ги тепаа, само на еден од нив да му идеше само ќе ги покосеа :ROFLMAO:
Ливингстон братот искина, многу олд-скул играч ми е не утиња од полу-дистанца.

За доброто на финалето нека се враќаат Кливленд во ритам и да гледаме Г7 па нека тепа подобриот, со ваква игра една ако земат една добро ќе е.

Делаведова би го убил од тепање, му ебам вепарската фаца никаква :boksix::yid:

Мочање од керамиди им се деси и тоа со најмртви Кари и Томпсон :Д

Најјаки ми се моментите кај шо неколку пати у прво полувреме го исфрлаат цел тим на Кливленд од игра и од под кош забива некој а играчиве на Кливленд појма немаат како тој дошол таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom