- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 1.990
хухуууууу Барбосааа
Абе чика Лав беее тугоооо
Абе чика Лав беее тугоооо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај не зезај дека има?ко што знам само на близу има, дај ако има кажи како подетално по порука, труп сум за овие работе.да да едноставно е , на субтајтлс само и пуштиш срт.суб што пишува
Како да не му се збори за лани? Па сам си го направи тој тим. Сам си ги бираше тие играчи. Сам си е крив што не освои. Ем сам си прави тим ем па не може да освои. Премногу се 4 изгубени финалиња. На пат е и кон 5тото.На Леброн може и треба да му се сере за двете изгубените финалиња со Мајами, тогаш имаше страшен тим и нема никакво оправдување.
Али смешно е кога му се сере за 2007 и за минатата година.
2007 Кливленд е најлошиот тим што некогаш играл финале, уште не сфаќам како уствари успеаа да ги поминат Детроит, а губеа 2-0 ако не се лажам.
Лани имаше просек 36 поени по утакмица и со денешната клупа на Кавс у еден момент имаше предност 2-1, тука против Голеден немаше што да бара сам.
Сега си дојдов дома не бев во можност да го гледам првото полувреме. Дали некој може да ми кажи што се случуваше во првиот дел??

[DOUBLEPOST=1464923512][/DOUBLEPOST]Ливингстон брате