НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Дотолку матер им ебаа повредите се расплачи дури чоеко.. Не е крив тој ама знај дека ќе ја изгуби работата

Се сожалувам и со Риверс и со Јоргер, ама ако овие двајца плачат, тогаш што требаше да прави Тибодо сите години во Чикаго?

Инаку неколку гласини говорат дека Булс го контактирале Двајт Хауард на лето да се пресели во Чикаго.

Steve Clifford on Whiteside's "flop-offs" comment: "If you want to get into career flopping between the two rosters, it wouldn't be close."
Клифорд, with no regard for human life! Без влакна на јазикот е човекот! Иначе my fave
d-wade-flop.gif

Го отпуштаат ако испадне, и покрај повредите?
Па очекувам тој и еден од Пол/Грифин да си бега.. Се збораше за трампа Кајри-Пол и Грифин со неколку играчи на Денвер во текот на сезоната

Можеби и требаше да го пуштат Диандре во Мавси ама јбг.. 5 сезони веќе таа кора од Диандре-Блејк-Крафорд-Редик-Пол неможе да помини втора рунда.. 5 сезони некој проблем излегва за време на плејофот.. Најчесто повреди.. Но и кога нема повреди како таа сезона кога ГС ги тепаа во прва рунда проблемот со газдата и расистичките разговори излезе и ја еба атмосферата во тимот.. Лани со 16 водеа 6та утакмица со 12 минути до крај, све живо Џош факинг Смит погоди и со Харден на клупа ги стигнаа..
Колку глупо да звучи очигледно постои малер кај ова франшиза.. Кајри ако го земат можам да се кладам нема од кревет да стани од повреди..

Док Риверс како тренер е мнооогу подобар од Док Риверс како ЏМ. Затоа и тимовите ретко кога даваат целосна контрола на тренер, само Детроит се засега успешни со тренер со толкава моќ. Ќе ги видиме минесота наскоро што ќе направат, ама историјата е против Тибодо.

Ништо чудно Кливленд без пораз да одат во финале. Очај е истокот

Па очекувам тој и еден од Пол/Грифин да си бега.. Се збораше за трампа Кајри-Пол и Грифин со неколку играчи на Денвер во текот на сезоната

Можеби и требаше да го пуштат Диандре во Мавси ама јбг.. 5 сезони веќе таа кора од Диандре-Блејк-Крафорд-Редик-Пол неможе да помини втора рунда.. 5 сезони некој проблем излегва за време на плејофот.. Најчесто повреди.. Но и кога нема повреди како таа сезона кога ГС ги тепаа во прва рунда проблемот со газдата и расистичките разговори излезе и ја еба атмосферата во тимот.. Лани со 16 водеа 6та утакмица со 12 минути до крај, све живо Џош факинг Смит погоди и со Харден на клупа ги стигнаа..
Колку глупо да звучи очигледно постои малер кај ова франшиза.. Кајри ако го земат можам да се кладам нема од кревет да стани од повреди..
Нашиве ако може да го соберат би било топ. Знам дека нема шанса али си праам филмови. Добар тренер е Риверс.

Го знаете Дејвид Физдејл ?
Тој смешниот тип, прв асистент му е на филипинецот у Мајами.
254_fizdale_081015.jpg

Според неколку извори заедно со Лук Волтон и Еторе Месина се кандидати за нов тренер на Лејкерси, се спомнува дека бил многу добар у развивање млади играчи, и многу људи им го препоручале на Лејкерси.

Него муабетот ми е, ова е Наташа Сен

Natasha%20Sen-Fizdale4.JPG

640full-natasha-sen-fizdale.jpg

12135264_506294672872474_610901745_n.jpg

Жена му на Дејвид Физдејл !!
152826618-david-fizdale-and-natasha-sen-attend-the-gettyimages.jpg

Пу да ти ебем животот !!

Скоро 20мин игра , Бостонци само 23 поени:facepalm:
.. изгледа ова ќе им биде последна утакмица , освен публикава нешто ако не збесне да им донесе моментум како минатата утакмица :icon_mrgr:
Факинг Џеребко засега најдобар стрелец им е .. епа курац. Томас другарот гори од желба но шутот не му оди. Салинџер главата надоле и цепе другарот , Краудер пак ко да кова клинци

Краудер каков распад доживува во плеј оф, ми се чини 10% FG има у цела серија, распад систем.

Tim’s trap: Thunder big man Steven Adams learned the hard way that Duncan’s nice-guy demeanor belies his fierce competitiveness.

“That was my biggest mistake as a rookie,” Adams told the Oklahoma City media Thursday. “I was hitting him all the time and he was having trouble with it. And then he came over and talked to me a bit. He was like, ‘Hey, man. How are you?’ And I was like, ‘Oh, what a nice guy.’ And then he just dropped 20 from there on.

“I told MB (OKC assistant coach Mark Bryant), and he was like, ‘That’s a vet move. Don’t do that. You can’t be nice.’”

Им завидувам на играчите на Шарлот Хорнетс.
Имаат привилегија да играат за клуб чиј газда е Џордан, плус гледате Џордан е блиску до клупата на Шарлот и дава подршка на своите играчи.
Влева енергија со своето присуство и бодрење на играчите.

Колку би сакал да играм за Шарлот Хорнетс. :)

Им завидувам на играчите на Шарлот Хорнетс.
Имаат привилегија да играат за клуб чиј газда е Џордан, плус гледате Џордан е блиску до клупата на Шарлот и дава подршка на своите играчи.
Влева енергија со своето присуство и бодрење на играчите.

Колку би сакал да играм за Шарлот Хорнетс. :)

Asistent Patrick Ewing.:)

Тоа е како некој наш играч да каже ја сакам да играм за кк Работнички,
-Е зашо бе?
- Па зашо Перо Блажевски е помошник кекекекке[DOUBLEPOST=1461978538][/DOUBLEPOST]Торонто 50 поени на 6 минути од крај на 3та четвртина
Мајами 54 поени на 2 минути од крај на 2ра четвртина...

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom