G
garthok
Гостин
Да ќе игра само на домашни, причината е одмор и поголема минутажа за Коли-Стајн.Сеа гледам на rotoworld за Казнс, дека нема да игра на гостинските натпревари, а на домашните ќе игра?
@garthok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ќе игра само на домашни, причината е одмор и поголема минутажа за Коли-Стајн.Сеа гледам на rotoworld за Казнс, дека нема да игра на гостинските натпревари, а на домашните ќе игра?
@garthok
7-25 Кари...Им ја зедоа душата децава на Минесота, Таунс играчиште, ипак изгледа тешко до рекорд иако имаа боза распоред.Не знам или паѓаат у форма, мада тешко е тоа да се каже.Или се опуштија и мислеа дека Бостон и Минесота сами ќе се победат.Сега ќе останат ем бес одмор, ем како тргнале бес рекорд, пошто не веруам дека Спарс ќе се предаде бес борба.

7-25 Кари...
Повеќе зависи од Спарси него од нив би рекол... Според мене и двете утакмици ќе одмараат играчи Спарси...Нема шанси да ги тепаат два пати Спарси и да го срушат рекордот. Од Минесота губат дома![]()
Спарси ќе одмораат со слаби противници, против ГСВ ќе пробва комбинации Поп. Исто како синоќа против Јута што играше со прв состав, потенцијален противник му сме за прва рунда.Повеќе зависи од Спарси него од нив би рекол... Според мене и двете утакмици ќе одмараат играчи Спарси...