НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Бркањето на рекордот на Чикаго ќе ги кошта многу во плејоф. Макс ако стигнат до полуфинале gsw

Абе ја знам дека се мртви, ама како Индиана и Детроит не се. Детроит е гомнарска екипа, ја јез да ги поштувам заради екипата од 04 на Чонси и Валас, ама сеа овај гомнарот Реџи коа се филма ми иде на живци.

reggie-jackson-nba-memphis-grizzlies-detroit-pistons.jpg

:kuracc::kuracc:

Мирза "Са паркинга" Телетович постави НБА рекорд за најмногу погодени тројки за играч од клупа. Моментално 165,а до крај ќе го појача рекордот уште малце.

каква украдена топка на Новицки над Харден на 5 секунди до крај веројатно за плеј оф

Ја не сум баш убеден дека ГСВ би ги збришал тогашните Булси, па и според овие правила. Изгледа како да сте заборавиле колку беше моќен тој Чикаго. Прво и основно ГСВ нема човек кој би можел да го задржи Џордан, не дека некој друг тим има. :D Потоа, Булси го имаат својот Дрејмонд Грин во името на Пипен. Кукоч од клупата, Родман како главен дефанзивец, еден од најдобрите у историјата, Кер како тројкаш од клупа. Знам дека се неблагодарни овие споредби, ама некако ко да ми ги потценувате моќните Булси од 90-те.

Исто сум 100000000000000000000000000% убеден дека Џордан ќе беше прв играч во лигава и според овие правила, и тоа убедливо прв играч.

Ја не сум баш убеден дека ГСВ би ги збришал тогашните Булси, па и според овие правила. Изгледа како да сте заборавиле колку беше моќен тој Чикаго. Прво и основно ГСВ нема човек кој би можел да го задржи Џордан, не дека некој друг тим има. :D Потоа, Булси го имаат својот Дрејмонд Грин во името на Пипен. Кукоч од клупата, Родман како главен дефанзивец, еден од најдобрите у историјата, Кер како тројкаш од клупа. Знам дека се неблагодарни овие споредби, ама некако ко да ми ги потценувате моќните Булси од 90-те.

Исто сум 100000000000000000000000000% убеден дека Џордан ќе беше прв играч во лигава и според овие правила, и тоа убедливо прв играч.
:ROFLMAO:

Булси ќе ги согазат Вориорс, не гледам начин како ќе можат да им парираат сериозно.... Родман - Џордан - Пипен се историски едни од најдобрите дефанзивци во кошарката и во чување периметар и man2man, со или без hand-check правило, ќе ги уништат Кари и екипата.
Дрејмонд Грин е далеку од некаков дефанзивец од рангот на тие тројца, а Клеј Томпсон да го чува Џордан е благо кажано комедија. :icon_lol:

Џордан со дозволен hand-check доминираше тие години, денеска сигурно ќе беше 35+ PPG просек скалило/две над сите.

Жално е што некој друг ќе ги срка придобивките од она што тој го сработи. А таман дојде летото за чекор напред. Голема е опасноста Филаделфија да се задоволи со просечна екипа наместо да изгради династија.

Доста сум нервозен со целата ситуција пред се со изборот на Bryan Colangelo - многу веројатно катастрофален избор.

Да се искристализираат работите па ќе имам подолг коментар...

With the first pick of the 2016 NBA draft, Bryan Colangelo selects Dragan Bender :icon_lol::icon_lol:

Има сексуална фиксација кон белци двометраши Брајан, среќа татко му е туе па ќе биде врзан за ланец.
За малку ќе трејдаше со Денвер драфтот кога Феникс го зема Амаре, Амаре плус незнам кој за Цкитишвили :icon_lol:

Барњани :icon_lol:, али фала му и што не го зема Андре Драмонд на драфтот

Sepak rebildot ne bil tolku interesen za Hinkie.:icon_lol:Prv go napusti brodot sto tone.

Si sobiraa centari celo vreme.:icon_mrgr: Eh Bynum sto im napravi.Gi propadna nacisto.16 milioni mi se cini deka zemase.

Neznam zasto nikoj ne go spomnuva Ron Harper, 6,6 kec na togasnite bulls i nisto poslab vo odbrana od pogornava trojka hahah. Definitivno stojam zad Pippen so izjavata deka metla ke izedat denesnive Gsw :D Toa ke bide psihicko poremetuvanje i vlaganje pod koza maksimalno od strana na GOAT i kompanija, samo i mnogu uloga bi imalo spored koi pravila ke se odigra utakmicata, ako e spored togasnite, dozvoluvanje poveke fizicki kontakti togas nema prasanje za pobednikot, ama so ogled na novava sminkerska nba i so toa sto rodman bi bil fouled out uste na poluvreme ke bide potesna haha

Баш последниве неколку дена ги гледам цели утакмици од Чикаго - Јута, 98ма година, каква одбрана играат мајко мила. Касапење. Не за џабе за Пипен велат дека е најдобриот help defender во историјата на НБА. Мислам дека не би имало шанса ГСВ да земи повеќе од 1 натпревар.

Sepak rebildot ne bil tolku interesen za Hinkie.:icon_lol:Prv go napusti brodot sto tone.

Si sobiraa centari celo vreme.:icon_mrgr: Eh Bynum sto im napravi.Gi propadna nacisto.16 milioni mi se cini deka zemase.

Си замина бидејќи ја губеше моќта на одлучување - сакаа да направат Хинки и Коланџело заедно да одлучуваат. Инаку газдите не сакаа да го изгубат Хинки, ниту пак тој планираше да си замини пред оваа понуда за "делење на власта".

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom