G
garthok
Гостин
Бркањето на рекордот на Чикаго ќе ги кошта многу во плејоф. Макс ако стигнат до полуфинале gsw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ја знам дека се мртви, ама како Индиана и Детроит не се. Детроит е гомнарска екипа, ја јез да ги поштувам заради екипата од 04 на Чонси и Валас, ама сеа овај гомнарот Реџи коа се филма ми иде на живци.

Потоа, Булси го имаат својот Дрејмонд Грин во името на Пипен. Кукоч од клупата, Родман како главен дефанзивец, еден од најдобрите у историјата, Кер како тројкаш од клупа. Знам дека се неблагодарни овие споредби, ама некако ко да ми ги потценувате моќните Булси од 90-те.Ја не сум баш убеден дека ГСВ би ги збришал тогашните Булси, па и според овие правила. Изгледа како да сте заборавиле колку беше моќен тој Чикаго. Прво и основно ГСВ нема човек кој би можел да го задржи Џордан, не дека некој друг тим има.Потоа, Булси го имаат својот Дрејмонд Грин во името на Пипен. Кукоч од клупата, Родман како главен дефанзивец, еден од најдобрите у историјата, Кер како тројкаш од клупа. Знам дека се неблагодарни овие споредби, ама некако ко да ми ги потценувате моќните Булси од 90-те.
Исто сум 100000000000000000000000000% убеден дека Џордан ќе беше прв играч во лигава и според овие правила, и тоа убедливо прв играч.

Toa ke bide psihicko poremetuvanje i vlaganje pod koza maksimalno od strana na GOAT i kompanija, samo i mnogu uloga bi imalo spored koi pravila ke se odigra utakmicata, ako e spored togasnite, dozvoluvanje poveke fizicki kontakti togas nema prasanje za pobednikot, ama so ogled na novava sminkerska nba i so toa sto rodman bi bil fouled out uste na poluvreme ke bide potesna hahaSepak rebildot ne bil tolku interesen za Hinkie.Prv go napusti brodot sto tone.
Si sobiraa centari celo vreme.Eh Bynum sto im napravi.Gi propadna nacisto.16 milioni mi se cini deka zemase.