НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Им ја зедоа душата децава на Минесота, Таунс играчиште(y), ипак изгледа тешко до рекорд иако имаа боза распоред.Не знам или паѓаат у форма, мада тешко е тоа да се каже.Или се опуштија и мислеа дека Бостон и Минесота сами ќе се победат.Сега ќе останат ем бес одмор, ем како тргнале бес рекорд, пошто не веруам дека Спарс ќе се предаде бес борба.

Им ја зедоа душата децава на Минесота, Таунс играчиште(y), ипак изгледа тешко до рекорд иако имаа боза распоред.Не знам или паѓаат у форма, мада тешко е тоа да се каже.Или се опуштија и мислеа дека Бостон и Минесота сами ќе се победат.Сега ќе останат ем бес одмор, ем како тргнале бес рекорд, пошто не веруам дека Спарс ќе се предаде бес борба.
7-25 Кари...

Oвoј пoрaз oд Минесoтa, скoрo сигурнo ќе јa рaзнишa сaмoдoвербaтa нa вoриoрси. Следaт 4 нaтпревaри кoи ќе пoкaжaт кoлку се рaзнишaни.

Oчекувaм финaлетo нa зaпaдoт дa пружи врвнa кoшaркa и мaксимaлнa неизвеснoст.

Акo дoбрo ме држи сеќaвaњевo пoследен тaкoв врвен дуел вo ерaвa пoсле 1998 гoд, е финaлетo Мaјaми-Дaлaс, кoе гo дoбијa тексaшaните.

Спaрси гo имaaт пoтребниoт мaтеријaл, oд рoстер дo тренер, дa бидaт дo пoследнa секундa вo игрa сo ГСВ.

Кoј и дa гo дoбие зaпaднoтo финaле, мислaм декa ќе гo збрише, верoјaтнo Кливленд, кoј сепaк е нaјмoќен нa истoкoт.

Гадно ќе се заебат ако не го срушат или барем изедначат рекордот со Чикаго, џабе форсирање цела сезона ќе испадне и ќе влезат доста истрошени во плеј-оф.

Нема шанси да ги тепаат два пати Спарси и да го срушат рекордот. Од Минесота губат дома :tapp:

Ја уложија цела сезона за да го срушат рекордот на Булси, и сеа губат 2 од последните 3 утакмици дома...Многу ги хејтам Вориорси, и не сакам да го срушат рекордот ама криво ми е коа губат од вакви екипи...

Нема шанси да ги тепаат два пати Спарси и да го срушат рекордот. Од Минесота губат дома :tapp:
Повеќе зависи од Спарси него од нив би рекол... Според мене и двете утакмици ќе одмараат играчи Спарси...

Повеќе зависи од Спарси него од нив би рекол... Според мене и двете утакмици ќе одмараат играчи Спарси...
Спарси ќе одмораат со слаби противници, против ГСВ ќе пробва комбинации Поп. Исто како синоќа против Јута што играше со прв состав, потенцијален противник му сме за прва рунда.

Да си напишам и за Јута, одлична дефанзина претстава, оваа недела се носевме до крај и против Спарси и ГСВ, сега неделава треба да се врати и Буркс со неговите 12-13 поени од клупа ќе биди многу интересно. Инаку Каваи е машина, страшна одбрана изигра против Хејвард 90% од времето.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom