Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А тогаш зашто е Грег тренер за западот, коа ГС се први?
Па ваљда ради тоа што Кер има уште проблеми со грбот, ваљда нејќеле 2 assistant coach да има тренери, бидејки Волтон би требало да биде тренер. У секој случај со шегите на Грег поголемо шоу ке има на all star-от а тоа е целта.![]()
Кер не мoже дa биде бидејки лaни беше.

Каков кикс...
Прашање - Одговор![]()

Вепарот само првите два натпревари изигра некаква одбрана над Кари и се дигна галама околу него, останатите 4, Кари го покака. Кажав, Кари немаше финале за негови стандарди, но пак беше најдобар. Не би рекол дека беше пасивен бидејќи не може со пасивна игра да имаш 26 поени, 5,2 скокови, 6,3 асистенции и скоро 2 украдени топки по натпревар.Не беа баш толку супериорни, и Игудала ја правеше поголемата разлика не Грин. Грин оваа сезона игра вон очекувањата, лани у финалето не беше некој game changer.
Томпсон од почетокот ги оставаше у игра ГС, а после и Игудала(освен дефанзивно) почна да избива како скорер. Кари беше доста пасивен, Делаведова т.е Кливленд добро го затвараа.

Нема ниеден бел.
![]()
Лилард пред Харден у секое време.
NBA се обиде да се искупи за гревовите што ги направи 2006та година кога на Слем Данк натпреварот титулата најдобар забивач му ја доделија на Нејт Робинсон.Не дека го хејтам нешто Иги, топ играч ми е, секој тим би посакал да има еден Иги во тим, само мислам дека никој немаше да се буни и Кари ако земеше. Можда и малце субјективно гледам дека сакав да се закити со МВП на крајот, после цела таа сезона што ја изигра. Плус кога веќе Коби и Роуз не се во состојба да прикажат врвни партии, си најдов утеха во Кари![]()