НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
12654307_10156404455095277_8267183801422782758_n.png

Симпатизер сум на Бугимен,али синоќа беше образуван од Пламли. Масон факинг Пламли кој го фаќам минус на 8.5 :eek:
back-to-back беше се знаеше дека никој од нив ќе нема сила за тој натпревар, со Шарлот тоа беше најицрпувачкиот меч што сум го гледал вака мене ми беше тешко кога го гледав Казнс што сè не праеше... затоа и кикснаа на крај, Белинели и Колисон му зезнаа за сè што се избори. Цел јануари ги носи на грб, треба да му дадат ден одмор.

Такви се правилата ако не се лажам, никад никој не отпуштил тренер на тим што е прв у овој период па затоа е чудно.

Како и да е требаше Блат да биде.

После точно 2 месеци повторно Гоберт се заедно со Фејворс на теренот и примаме 70 поени од екипа која пред 2 недели ни даде 120. Сега имаме уште 4 натпревари со ред на домашен терен и да си го земиме назад 8мото место.

Комедии. Да останеше Блат ајде ок, но во овој случај мислам дека подобро ќе беше да му се даде шанса на тренерот на втората екипа моментално на истокот.

А тогаш зашто е Грег тренер за западот, коа ГС се први?

А тогаш зашто е Грег тренер за западот, коа ГС се први?
Па ваљда ради тоа што Кер има уште проблеми со грбот, ваљда нејќеле 2 assistant coach да има тренери, бидејки Волтон би требало да биде тренер. У секој случај со шегите на Грег поголемо шоу ке има на all star-от а тоа е целта. :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom