Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.580
- Поени од реакции
- 18.068
Изгледа пробуа да го прелаже да дојде у Лал

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Три литарка пијат сто посто![]()
Everything went well until Kevin asked Kobe to pass the salt...Изгледа пробуа да го прелаже да дојде у Лал
![]()
Не знам колку ќе го прифатите ова што ќе го пишам сега, зошто поголемиот дел, вклучувајќи ме и мене не го сакаме Брон нешто нај нај.
Што ми е муабетот. Според мене Брон може комотно да биде МВП сезонава и во наредни 2-3 доколку сака. Само нема потреба да го прави тоа бидејќи има доволно силна екипа да биде на врвот и со негови просечни игри, плус на овој начин ќе си го ебе телото ко Коби и ќе треба да се пензионира порано. Да бидеме реални во плеј-оф, никој не му е рамен последниве години, на сосема друго ниво е од другите.
До душа еве Кари сезонава може да стигне до тоа ниво, дечкото е дупло појак од лани што беше му ебам будалата.
Не заебавај и ти сега Пол Џорџ е ол-стар играч кој беше во потесниот круг за МВП пред 2 сезони и плус играше финале на конференција со Мајами две години по ред. Хејвард лани почна да се издига, пред тоа никој име не му знаеше.Интересна статија начекав на страните за Јута, Хејвард е земен еден пик пред Пол Џорџ а Алек Буркс е 2 пика пред Каваи. Каде би била сега Јута со Џорџ и Каваи не знам но сигурно Каваи би бил од огромна помош. За Џорџ сеуште мислам дека се тука некаде со Хејвард, не е голема разликата меѓу нив.