НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледа пробуа да го прелаже да дојде у Лал:D
12366235_938245879545071_285491744821709827_n.png

Еднаш ќе даваат утакмица на ТВ на Коби што ни одговора и он нема да игра :tapp:

Се има ли видено во огледало Адамс на што личи :facepalm:

Последно уредено:
Го чекам Ибака 12.5+ и он 12 и Донован го смени, нема да влага веќе...[emoji33] [emoji25]

Лејкерс се еврокуп екипа.

Не се гледа ова, да го гледаш Лу Вилијамс како шутира тројки без везе и ли шот чиз на Ник Јанг со изминување на 24те секунди.. Не знам како некој може да ги гледа Лејкерс. О-Ч-О-Б-О-Л

Не знам колку ќе го прифатите ова што ќе го пишам сега, зошто поголемиот дел, вклучувајќи ме и мене не го сакаме Брон нешто нај нај.
Што ми е муабетот. Според мене Брон може комотно да биде МВП сезонава и во наредни 2-3 доколку сака. Само нема потреба да го прави тоа бидејќи има доволно силна екипа да биде на врвот и со негови просечни игри, плус на овој начин ќе си го ебе телото ко Коби и ќе треба да се пензионира порано. Да бидеме реални во плеј-оф, никој не му е рамен последниве години, на сосема друго ниво е од другите.
До душа еве Кари сезонава може да стигне до тоа ниво, дечкото е дупло појак од лани што беше му ебам будалата.

Леброн едноставно не игра на најјако ниво у регуларна сезона. Со Бостон пред 2-3 кола , почна лабаво и пред се го изнервираа судиите и изгледа тоа требаше да се случи за да почне да игра , после 2-3 пробивања во напад одкако му ги свирнаа сигг си има помислено е сеа ќе им ебам матер :D А минатата утакмица беше дерби така да сакаше да си покаже кој е газда у куќа.. Што се однесува до другите натпревари навистина понекогаш онака само си го ладкаше..

Не знам колку ќе го прифатите ова што ќе го пишам сега, зошто поголемиот дел, вклучувајќи ме и мене не го сакаме Брон нешто нај нај.
Што ми е муабетот. Според мене Брон може комотно да биде МВП сезонава и во наредни 2-3 доколку сака. Само нема потреба да го прави тоа бидејќи има доволно силна екипа да биде на врвот и со негови просечни игри, плус на овој начин ќе си го ебе телото ко Коби и ќе треба да се пензионира порано. Да бидеме реални во плеј-оф, никој не му е рамен последниве години, на сосема друго ниво е од другите.
До душа еве Кари сезонава може да стигне до тоа ниво, дечкото е дупло појак од лани што беше му ебам будалата.

На некој начин Џејмс го става прстенот пред МВП титулата,и ја би направил така на негово место.Сепак 31 година е веќе и ризиците за повреди се повеќе се зголемуваат и само темпира форма за до плејоф.
На пример тешко го приметувам Кари кога игра нормално и играта наречена ,ако сака ќе гази'.Ептен лесно игра,тројкине ко од шала ги пука.

Интересна статија начекав на страните за Јута, Хејвард е земен еден пик пред Пол Џорџ а Алек Буркс е 2 пика пред Каваи. Каде би била сега Јута со Џорџ и Каваи не знам но сигурно Каваи би бил од огромна помош. За Џорџ сеуште мислам дека се тука некаде со Хејвард, не е голема разликата меѓу нив.

Интересна статија начекав на страните за Јута, Хејвард е земен еден пик пред Пол Џорџ а Алек Буркс е 2 пика пред Каваи. Каде би била сега Јута со Џорџ и Каваи не знам но сигурно Каваи би бил од огромна помош. За Џорџ сеуште мислам дека се тука некаде со Хејвард, не е голема разликата меѓу нив.
Не заебавај и ти сега Пол Џорџ е ол-стар играч кој беше во потесниот круг за МВП пред 2 сезони и плус играше финале на конференција со Мајами две години по ред. Хејвард лани почна да се издига, пред тоа никој име не му знаеше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom