НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој рипа преку коли да не речам се глупира но некој и донира (y)
Selena and Maurice are two young parents caring for a family that have seen some tough times. In addition to their 3-year-old daughter Marina, they care for Selena’s two younger twin sisters J’nay and J’nette, who were abandoned at a young age. After living in substandard care where J’nay and J’nette were neglected and malnourished, Selena and Maurice called Child Protective Services to remove them from an unhealthy situation and took them into their own home in October.

With this car, Maurice will be able to find work now that he has reliable transportation and Selena will be able to travel to Yolo Continuation School where she is expected to graduate with her high school diploma in May.

Некој рипа преку коли да не речам се глупира но некој и донира (y)
Selena and Maurice are two young parents caring for a family that have seen some tough times. In addition to their 3-year-old daughter Marina, they care for Selena’s two younger twin sisters J’nay and J’nette, who were abandoned at a young age. After living in substandard care where J’nay and J’nette were neglected and malnourished, Selena and Maurice called Child Protective Services to remove them from an unhealthy situation and took them into their own home in October.

With this car, Maurice will be able to find work now that he has reliable transportation and Selena will be able to travel to Yolo Continuation School where she is expected to graduate with her high school diploma in May.

sve kul postuem...ali brat na socijalni slucai im treba kesh ne kola se kladam deka ke ja sitnat u prva mozna prilika i ke zemat neso poekonomicno...ali od druga strana cigani se ne se znae nikad :D

sve kul postuem...ali brat na socijalni slucai im treba kesh ne kola se kladam deka ke ja sitnat u prva mozna prilika i ke zemat neso poekonomicno...ali od druga strana cigani se ne se znae nikad :D
Да да и ја си реков тоа боље кеш мада кога размислив боље читам нешто им требало превоз сеа калифорнија да ја возиш со автобуси... мада и боље вака, у арена, Santa Cuz доаѓа со киа у позадина

Леле да ми е негде Клеј Томпсон у близина како ќе го истепам, како ќе го мавам од земја, мамицата ќе му ја изебам. Кој си бе ти да погодуваш се и сешто од секоја можна позиција?? КОЈ СИ БЕ???? Што е ова бе?? Видео игра? Абе ајде мрш, глеав хајлајтс сеа не е хумано, не е човечки, не е физчки изводливо ова што го прави Клеј...

Многу ме потсеќа на Бодирога, нема голем спектар на дриблинзи, само предна промена и ролинг прави, т.е. најчесто ова, не е како Кари на пример да изобилува со разни дриблинзи, али затоа игра многу школска кошарка. Играчиште!

Интересна 1/4 во Кливленд...очекувам до крај да е тесна

Каква банда без команда се Оклахома. Добро почнаа но во 2/4 пак почна да им се сведува се на изолации за KD и Russ...

Дали само виде што и направи Леброн при обидот да извади топка од аут на таа жената од прв ред , и еба матер .. буквално и еба матер. На носилки заврши

Што е крив Леброн за тоа, си превземаат самите ризик коа седат толку блиску, се надевам ништо нема да и биде на таа, ама неможе да не рипне по таа топка...
КД изгубен, missing person, ај што ме еба на кладилница ама вакво пичкарско играње не сум видел, неможе играч што сака да биде #1 вака да бега од одговорност, и да "не му се игра"

Дали само виде што и направи Леброн при обидот да извади топка од аут на таа жената од прв ред , и еба матер .. буквално и еба матер. На носилки заврши
Ја прегази тенк жената...не е лесно Леброн со 115кг да падне врз тебе. :D

Не викам дека е крив. Само онака искоментирав ситуација.. ја утепа ццц. Богами таков човек овака да те удри. :)

koj gi ebe be dosle onaka neli ja glease zborese na telefon ic ne se zamarase so se desava i platile da sedi vip mesto neka ja snema...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom