Инкогнито Original
1312
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 2.918
- Поени од реакции
- 1.589
Једини шо можам да го видам у иста реченица со Гордон е Демаре Керол рецимо не спомињајте Џорџови, Лебронови никакви...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@garthok ..Ако оваква четвртина не искористите значи стварно не знам.
А и стварно не знам што е со овие Торонто , скоро сите утакмици влегуваат ептен лабаво , и после трчаат да надополнат разлика. Неколку пати и успеаја да се вратат од -15 , -16 , мислам дека од -18 им е најголем успех сезонава. Сеа со вас да видиме![]()
Не сум рекол дека го мразам Геј, не мразам никого. Само Рик Фокс, де. Геј ми е meh... ради што не игра одбрана, и вака општо на баскет кога некој не игра у мој тим одбрана ми се сере.@garthok neznam samo zaso go mrazis gay, edinstven u ekipa vi e so moze kos da dae koga ne ide, i da duri i on e klasa nad hayward da se nadovrzam na muabetot pogore![]()
Од овие само Мело игра 3ка сезонава.. Батлер и Батум играт 2ка, Грин 4каГо ставаш пред Џими Батлер,Дрејмонд Грин,Батум(оваа сезона е подобар и покорисен од Гордон) па и Кармело?
Ама не се 5 класи разлика. Појак е Џорџ да ама и Гордон е во топ 5 СФ во лигата. Леброн,Каваи,Дурант,Џорџ и Гордон. И Гордон да играше во Индијана на истокот ќе ги имаше плејоф настапите. Муабетот од почеток ми беше колку 2 пока можеа да сменат во Јута и дека не е толкава грешка изборот на Гордон пред Џорџ за разлика од не избирањето на Каваи.
Белото момче напреднува секоја сезона како што напреднува екипата и не е во топ 20 играчи само затоа што екипата не му бележи успеси. Како што ќе расте Јута во плејофот оваа и следната сезона така ќе ги добива признанијата и Гордон. Поздрав и доволно е на темава, имате право сите до негде но ќе покаже времето колку ќе се издигне Хејвард.brat i griffin saka da e suter ali nemoze....isto ko beloto momce sto nikogas nema da bide ni blisku do top 10
Од овие само Мело игра 3ка сезонава.. Батлер и Батум играт 2ка, Грин 4ка
Леброн, Дурант, Џорџ, Каваи, Мело се топ 5 без дилеми.. Мело добро игра во последно.. После нив Џианис.. Па потоа Гордон е во таа група со Геј, Галинари, Денг и слично небитно срање
Супер изигра вчера, според мене го има најубавиот behind the back влез..Da, Wall so 19 asistencii vo pobedata protiv Kingsi, za mene najdobar play vo liga, zboram za igranje kako prav pg, a ne scoring orientiran kako russell,curry, kyire i slicnia za odbrana da ne zboram i tuka ako ne e broj 1 togas u top 3 sig na ovaa pozicija