НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Једини шо можам да го видам у иста реченица со Гордон е Демаре Керол рецимо не спомињајте Џорџови, Лебронови никакви...

@garthok ..Ако оваква четвртина не искористите значи стварно не знам.
А и стварно не знам што е со овие Торонто , скоро сите утакмици влегуваат ептен лабаво , и после трчаат да надополнат разлика. Неколку пати и успеаја да се вратат од -15 , -16 , мислам дека од -18 им е најголем успех сезонава. Сеа со вас да видиме :D
maxresdefault.jpg
[DOUBLEPOST=1450658147][/DOUBLEPOST]Без разлика дали ќе тепаат или не, ова е лузерски менталитет. Со 10-16 на 1.5 до плејоф, ваков ростер, навивачи и една од најубавите арени од следна година да играш вака... ќе си останам на ставов додека не ме демантираат рецимо со ~.500

Последно уредено од модератор:
@garthok neznam samo zaso go mrazis gay, edinstven u ekipa vi e so moze kos da dae koga ne ide, i da duri i on e klasa nad hayward da se nadovrzam na muabetot pogore :D

@garthok neznam samo zaso go mrazis gay, edinstven u ekipa vi e so moze kos da dae koga ne ide, i da duri i on e klasa nad hayward da se nadovrzam na muabetot pogore :D
Не сум рекол дека го мразам Геј, не мразам никого. Само Рик Фокс, де. Геј ми е meh... ради што не игра одбрана, и вака општо на баскет кога некој не игра у мој тим одбрана ми се сере.

Го ставаш пред Џими Батлер,Дрејмонд Грин,Батум(оваа сезона е подобар и покорисен од Гордон) па и Кармело?
Од овие само Мело игра 3ка сезонава.. Батлер и Батум играт 2ка, Грин 4ка

Леброн, Дурант, Џорџ, Каваи, Мело се топ 5 без дилеми.. Мело добро игра во последно.. После нив Џианис.. Па потоа Гордон е во таа група со Геј, Галинари, Денг и слично небитно срање

Ама не се 5 класи разлика. Појак е Џорџ да ама и Гордон е во топ 5 СФ во лигата. Леброн,Каваи,Дурант,Џорџ и Гордон. И Гордон да играше во Индијана на истокот ќе ги имаше плејоф настапите. Муабетот од почеток ми беше колку 2 пока можеа да сменат во Јута и дека не е толкава грешка изборот на Гордон пред Џорџ за разлика од не избирањето на Каваи.

brat i griffin saka da e suter ali nemoze....isto ko beloto momce sto nikogas nema da bide ni blisku do top 10

brat i griffin saka da e suter ali nemoze....isto ko beloto momce sto nikogas nema da bide ni blisku do top 10
Белото момче напреднува секоја сезона како што напреднува екипата и не е во топ 20 играчи само затоа што екипата не му бележи успеси. Како што ќе расте Јута во плејофот оваа и следната сезона така ќе ги добива признанијата и Гордон. Поздрав и доволно е на темава, имате право сите до негде но ќе покаже времето колку ќе се издигне Хејвард.

Од овие само Мело игра 3ка сезонава.. Батлер и Батум играт 2ка, Грин 4ка

Леброн, Дурант, Џорџ, Каваи, Мело се топ 5 без дилеми.. Мело добро игра во последно.. После нив Џианис.. Па потоа Гордон е во таа група со Геј, Галинари, Денг и слично небитно срање
:pos:

Hayward e Dr.J+Bird заедно за Giannis.

Da, Wall so 19 asistencii vo pobedata protiv Kingsi, za mene najdobar play vo liga, zboram za igranje kako prav pg, a ne scoring orientiran kako russell,curry, kyire i slicni :) a za odbrana da ne zboram i tuka ako ne e broj 1 togas u top 3 sig na ovaa pozicija

Роуз на моменти не знае што прави. Во последни моменти кога бркаа резултат , промаши чист зицер за 3 , во нареден напад топката му избега од раце. Батлер веќе изјави дека мора да научи да биде поголем лидер.. и навистина ќе биде[DOUBLEPOST=1450754427][/DOUBLEPOST]Еееееј факинг Бруклин што имаа 1-12 нагости цццц

Последно уредено:
Da, Wall so 19 asistencii vo pobedata protiv Kingsi, za mene najdobar play vo liga, zboram za igranje kako prav pg, a ne scoring orientiran kako russell,curry, kyire i slicni :) a za odbrana da ne zboram i tuka ako ne e broj 1 togas u top 3 sig na ovaa pozicija
Супер изигра вчера, според мене го има најубавиот behind the back влез..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom