НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Вориорс со 39 разлика против езерџиите...51% шут за 3П...

А не ми е јасно зашо го ставиле Грег (далеку од тоа дека не заслужува) ама како шо ја разбрав требаше оваа олимпијада да ги води Мајк и после тоа да се пензионира од репрезентација

А не ми е јасно зашо го ставиле Грег (далеку од тоа дека не заслужува) ама како шо ја разбрав требаше оваа олимпијада да ги води Мајк и после тоа да се пензионира од репрезентација
Од 2017 до 2020 ќе ја извршува функцијата. Крижевски ќе ги води на олимпијадата 2016та.

Каков црн Бо .. он во своите најдобри денови беше во Европа , сега ќе игра Нба како не. Вчера го погледав со Мајами , се осоколи еднаш на влез да тргне , Андерсен мислам беше коа го залепи .. после само си подаваше онака :D

Криво ми е за Дејвид Стоктон, но премногу плејмејкери се собраа. Јасно ми беше одамна

Од утре стартува лудилото.
Булс - Кавс на Спорт Клуб од 01:00.
Роуз ќе стартува без рестрикции на минути. Исто Хојберг потврди дека Гасол и Миротич ќе стартуваат на 4 и 5. На бековските позиции ќе играат Батлер и Снел.

И пред почеток на сезона, еве ви нова анкета. :)

Последно уредено:
Ако останат здрави Мајами што е голем прашалник поради историјата на повреди на повеќето играчи очекувам да завршат први.Кливленд и Торонто мислам дека ке бидат 2 и 3.
Драгич/Чалмерс
Вејд/Грин
Денг/Винслоу
Бош/Стадемаер
Вајтсајд/Брдмен
Вака на хартија изгледа на тимиште би требало да газат во регуларна сезона.За во плејоф им фали една работа за да бидат екипа за титула.Леброн Џејмс...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom