НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Одлични вести кога Ламар е во прашање. Имено после 3 дена тој се разбудил од кома и започнал да дише по природен пат.

и почнал да збори по нешто...ајде белким се опорави што побрзо, се плашам да не заглави ко Шумахер

Ги збришаа Кингси и Пеликанс вечерва, еј каква сезона ќе биде оваа едвај чекам.

Ako ne mu dade na Portis bar 15-20 min so cavs mn ke bidam nervozen :)

Ako ne mu dade na Portis bar 15-20 min so cavs mn ke bidam nervozen :)

А на место кој да му даде? Еве да речеме Миротич ќе игра ниско крило, во комбинацијата за 4 и 5 остануваат Гасол, Ноа, Гибсон и Портис. Гибсон и Ноа вчера имаа одлични партии. Повеќе од 5-6 минути не верувам да игра.

А на место кој да му даде? Еве да речеме Миротич ќе игра ниско крило, во комбинацијата за 4 и 5 остануваат Гасол, Ноа, Гибсон и Портис. Гибсон и Ноа вчера имаа одлични партии. Повеќе од 5-6 минути не верувам да игра.

Се ми се чини дека Гибсон ќе го трејдате во текот на сезоната...

Ja bi go trejdal Noah. bez razmisluvanje.. imame nov sistem na igra, daleku poofanziven od tibs, a Jo e operiran od napad

Ja bi go trejdal Noah. bez razmisluvanje.. imame nov sistem na igra, daleku poofanziven od tibs, a Jo e operiran od napad

Мислам дека на Ноа ќе му одговара новиот стил на игра. Кај него не е проблем способноста туку здравјето. А токму здравјето драстично му ја намалува цената така што мислам дека него тешко дека има смисла да го трејдате. Особено што без него одбраната има добри шанси да ви биде швајцарско сирење...

Нема шанса Џо да биде трејдан, првично заради дефанзивата. Плус, тој е еден од ретките центри кој може брзо да ја изнесе топката и да почне контра и има одличен пас. Не мора да си добар скорер за да ти одговара ап темпо кошарка.
Од друга страна Гибсон веќе 2 сезони на големо се споменува дека ќе го трејдаат и мислам дека ако Портис вака продолжи во регуларниот дел, очекувам трејд на Гибсон.[DOUBLEPOST=1445469253][/DOUBLEPOST]http://www.sbnation.com/nba/2015/10...-holdout-cleveland-cavaliers-free-agency-2015
Томсон потпишал 5 годишен договор со Кавс, 82 милиони.
Да не прогнозирам, ама за играч со мал офанзивен потенцијал, ова се многу пари. Ќе видиме како ќе му се развива кариерата понатаму, особено ќе е интересно да се виде дали ќе се подобри неговата офанзивна игра.

Малку е преплатен ТТ али немаа избор Кавси, ако пак се повреди Лов ќе остана со курот у руке.
ТТ е млад играч кој може да стане ако више и не е скокачка машина, плус со новиот кап, он би го добил тој договор свегде на друго место, а не веруем дека Кливленд би нашле подобар играч за тие паре.
Плус ТТ бил еден од омилените играчи на свите у тимот, играч за атмосфера, свите го сакале и свите притискале да остане..

Малку преплатен??? Играч со просек од 8 поени и 10 скока да добие 82М за 5 години ..:tapp::facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom