НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
The 6-foot, 185-pound point guard will help to stabilize the Pelicans at that position, especially with Jrue Holiday on a minutes restriction(15)and Norris Cole battling a high ankle sprain that could keep him out of action up to six months.

Corey Webster ke go jade stapot najverojatno.Imaat momentalno 21 igrac.20 maksimum mozat da imaat vo tekot na predsezonata.13 igraci imaat zagarantiran dogovor,znaci sedummina ke se borat za ostanatite dve pozicii za vo regularniot del.

Bo nema zaigrano od januari,a i se maci so povredi.Cuden biznis napravija Pelikanite,jas sum prilicno iznenaden.Rodum e od New Orleans,"sigurno" ima plateno reket za da go zemat.:icon_mrgr:

Sega Makedonija ima nov klub za navivanje + vegjata im e predvodnik.:roker:

Им требаше итно макар и привремено решение на Пеликанс заради повредата на Норис Кол и Мккејлеб влета во комбинација.

Според мене тотален промашај е тоа шо го земаа Пеликанс Бо, зашо он коа беше у најбоље години т.е у најбоље форма играше по Европа не го земаа у НБА, па сеа најдоа да го земат...а тоа дека нема да се избори за голема минутажа, нема

Истиот, ама буквално истиот муабет беше и за Антиќ. :rolleyes:

Според мене тотален промашај е тоа шо го земаа Пеликанс Бо, зашо он коа беше у најбоље години т.е у најбоље форма играше по Европа не го земаа у НБА, па сеа најдоа да го земат...а тоа дека нема да се избори за голема минутажа, нема

Ако добро се сеќавам, Бо се имаше "заколнето" дека никогаш нема да игра во НБА заради некои причини. Пред 2 сезони (ако точно бројам) Сан Антонио покажаа интерес за Бо, ама не испадна ништо од договорот. Околу тоа што баш сега екипа од НБА го ангажира Бо кога ја има најслабата сезона во последниве 6-7 сезони, се согласувам. Ама и онака ќе игра само во гарбиџ тајм.

Не му е гарантиран договорот на Бо, ќе се бори за ростер место а на Нејт е 1 година минимум, а Пеликанс ќе морат за исфрлат 5 играчи до почетокот на сезоната, така да ќе видиме дали ќе потпише гарантиран договор.

Не му е гарантиран договорот на Бо, ќе се бори за ростер место а на Нејт е 1 година минимум, а Пеликанс ќе морат за исфрлат 5 играчи до почетокот на сезоната, така да ќе видиме дали ќе потпише гарантиран договор.

епа ако е така како шо викаш, значи треба да се многу глупи Пеликанс за да го потпишат Бо

добро што им е на кливленд , сфаќам дека не играат Џејмс , Лав , Ирвинг .. ама со состав во кои се Смит , Варежао , Мозгов , Џеферсон , Мо Вилијамс итн да не можат да дадат 40 поени за едно полувреме?
Овие па Мозгов и Каун коа ги гледам ми се плаче , посебно у одбрана :facepalm:

Ја не сфаќам зашо не играат на припремиве Леброн , Лав , Ирвинг (или уште се повредени Лав и Ирвинг) али ако не се треба да играат, глеам Грег попович вчера стартна петорка како шо си игра цело време, можеби само Алдриџ место Бонер требаше да игра , другите си беа стартери

SE Chuva brickot za so nas, ama nema da mu pomogne mnogu mnogu

Ја не сфаќам зашо не играат на припремиве Леброн , Лав , Ирвинг (или уште се повредени Лав и Ирвинг) али ако не се треба да играат, глеам Грег попович вчера стартна петорка како шо си игра цело време, можеби само Алдриџ место Бонер требаше да игра , другите си беа стартери

Да , сеуште се . Сепак Лав ќе се врати побрзо , можно е и да добие некоја минута наредна утакмица. А Ирвинг е сеуште questiоnable за првата утакмица од регуларна сезона

LAMAR ODOM UPDATE:

Unfortunately, he has not gotten any better, and sources familiar with his treatment say even if he survives he has virtually no chance of ever leading a normal life.

He was "entirely unresponsive" all day Thursday and 4 vital organs are still failing, with no signs of improvement. Lamar is not breathing on his own and his doctors believe his brain function is significantly reduced.

Doctors have told the family for each day that passes without improvement, the prognosis gets bleaker.

Ирвинг нема да игра добар дел од ноември, накај декември би требало да се врати.

Begic za dva dena go sutnaa,kakov crep haha
Е уште тоа фалеше , он да фатеше место у состав покрај уште 4-5 шо се подобри од него секако[DOUBLEPOST=1445042468][/DOUBLEPOST]Сеа гледав Никс - Бостон (полувреме е), одлична партија до сега на Никси , но не и на Мело кој има 3/10 FGs...Водат 7 на полувреме со тоа што Никси имаат само 4 изгубени топки за 24 минути

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom