НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака како се нервирам пред рекорд е некој и не го става последна четвртина.. па не се сите ко роуз стаклени да се повредат..

Како се заебаа ГСВ, се повреди Клеј...

Мислам дека и добро помина, го нагази (не видов кого) ама не го превитка премногу зглобот. Плус можеше сам да се движи. Добро за нив е што следната ја играат во петок, можда ќе биде фит. Ќе си видат они отпосле, ќе направат тестови едно друго и ќе видат дали може да игра или не. И најмал ризик да има, не би требало да го пуштат да игра следните две.

Нормално дека ќе се повреди,мада повредата беше од друг вид.Али овој го закова на клупа,човекот се олади,влезе ништо не погоди,и капак на се повреди,а беше пред обарање на рекордот.

Момци имам едно интересно прашање и сакам малце по стурчни одговори...Дали мислите дека Кари може да е константно волку добар шутер у следните 6-7 години...пошо мене све ми изглеа као да му е денот (секој ден) пошто некако све од неизградени позиции шутира

Момци имам едно интересно прашање и сакам малце по стурчни одговори...Дали мислите дека Кари може да е константно волку добар шутер у следните 6-7 години...пошо мене све ми изглеа као да му е денот (секој ден) пошто некако све од неизградени позиции шутира

ke bide i toa kako!

Одамна, помина времето кога делуваше како да му е денот. Едноставно толку е добар... И ако нема проблеми со повреди и тоа како може уште долго ова да го прави.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom