НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу ме искефи КГ со забивањето, по неговата реакција се гледа дека долго време чекал направи слично забивање. Иначе Мирза направи over the back фаул над Роуз ако го гледате пак видеото. Не е оправдување тоа пошто имавме 15 водство едно време ама јебига, то е.

Вашингтон ми беа симпатична екипа лани ради Вол и Пирс ама годинава ми се ептен бош екипа, се надевам нема да влезат во плеј-оф или ако влезат некој да ги истресе.

На толку изедначен исток речиси и да не се сеќавам. Прво пласираниот (Кливленд 13-7) има само една победа повеќе и три порази помалку од десетиот (Детроит 12-10). Crazy stuff.

oUN1Gmh.png

Дали ке бидам тој баксуз вечер планирам да пуштам голден стејт против индијана и да ја изгубат првата утакмица сезонва голден стејт!

Stay tuned :ban:

Дефинитивно Тимберволфс се најсимпатична екипа, комбинација од искуство и млади таленти и се разбира најјаката карика во тимот Дамјааааан РУДЕЖ !!!!!!

Не го сакам Гарнет,али тоа е ради други работи,али мило ми е што му покажа на дечково што е стара коска,го постеризираше:vozbud::vozbud:

Вечер можен пораз за ГСВ, ке биде јака утакмица во Индијана, ке се испрати до крај, иако у 8 за на факултет треба да се станува. :D

Не ми се верува Инидијана да им направи проблеми на ГС. Лагано 10+ разлика.

Индијана можат да играат смол бол, ќе биде тесна

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom