НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Исто како што можеше Реј Ален цела кариера така да шутира тогаш може и Стеф. Со таква механика на шут , брзо исфрлање на топката не ни му треба изградена позиција за да шутне..едноставно пре ебено добар е

James Harden mora da se podobri vo odbranata ako saka da bide pocituvam.Samiot fakt sto Bogdanovic imase samo 2 dobri partii sezonava i 2-te protiv Hjuston kazuva kolku e ocaen covekot vo odbrana

Алооо да се разбереме не Кари Керол па да му треба блок,или изградена позиција за шут,едноставно машина е, не може секој ден да му е денот,две години унизад

Стеф Кари е тоа што Дерик Роуз требаше да биде, не во шутерска смисла, него во поентерска машина, доминација, мвп титули, шампионати... Неверојатно е како кариерата му се заврте во позитивна линија, колку и да ми е криво за Роуз толку ми е и мило за Кари.

На денешен ден пред 4 године Брендон Рој се пензионираше ради повреди, се врати после у минесота али кратко.
Колку го сакав детево еј, страшен играч со страшно лоши колена !! Со Гарнет ми беа омилените играчи што не играле у Детроит

So let's give Roy, another round of applause just for going out in style with knees too cumbersome to take him on a ride to the sunset...

Roy, hill i rose, kaj ke im bese krajot da ne bea povredite, iako rose e uste na terenot, i sum diehard bulls fan nikogas nema da ja vrati taa mvp forma, ni priblizno :)

Безброј такви примери има. McGrady и Yao Ming се други од поново време кои ми текнуваат...

Роуз ако не успее да биде барем сенка од мвп сезоната, ваљда ќе биде единствениот шо зел МВП а шо не влегол во Хол оф Фејм.

Dobro kolku vreme Im treba na kopacka za da obrabotat ticket so eden igrach shot ne igral ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom