НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj za potsetuvanje,ako nekoj ne znae.Vecerva na Sportklub 3
21:30
Cleveland-Indiana

Е тука коментаторот сигурно пола утакмица ќе ја помине во коментирање колку Индијата изгуби што го трејда Рудеж. :D

Како сакате вртете спас ни нема,може и ние сме досадни само за нив што збориме,али она вчера ја преврши секоја мера:tapp:

Osven Cleveland-Indiana,vo momentov se igra i edno derbi :D
Lakers-Knicks,nereseno e,Kobi i Melo so identicen broj poeni,odnosno po 7.[DOUBLEPOST=1447017727][/DOUBLEPOST]Air-ball hahahahah
:pos:

Последно уредено:
Коби ја засери на крај......................со тој шутот избрзан за три и така натака. Шубо некни се тепаа. Ко че е поумерен многу му е попаметно.
Еве сега пак. Мора да сфати дека не е во најдобрите години и форма и да отстапува простор на помладите :)

Никс праат серија од 10-0 и Лејкерс немаат поен над 6 мин. а тренериштето не бара тајм-аут. Уште една шитната утакмица на лејкерс, после колапсот против минесота...

Џордан Кларксон треба trade request да си поднесе... иако е софомор, ужасно е да си го троши талентот со ретардите околу него..
Екипа како Пеликанс одма ќе го собере.

МекГери и Синглер се блам за малцинските белци во НБА :facepalm: . Оклахома водеше 29-13 пред да влезат легендиве на 2 минути на крај,четвртината заврши 29-29 и при тоа МекГери направи 3 фаули за 30 секунди :cuc:

Hassan Whitesite e cudoviste 20p 11sk 6bl :cuc:
a Dragic ne e ni senka,od to so bese pred dve godini,ko bese vo 3-tiot tim i MIP.Mora da se podobri deckoto.

Џордан Кларксон треба trade request да си поднесе... иако е софомор, ужасно е да си го троши талентот со ретардите околу него..
Екипа како Пеликанс одма ќе го собере.
Болно вистинит коментар, иако од мали нозе навивам за Лејкерс ги гушат ваквите играчи.........место да им отстапат погодно место, тајминг и да ги искоординираат. Башка тоа што составот и не е некој опасен, барем вложи го максимумот од тоа што го имаш. Тренеров ми е најсрање тренерска појава во НБА моментално. Толку многу грешки и нелогичности што и нашиов поранешен Србиновски можи да му завиди.

Не туку се мислете премногу. Лејкерс само на скриен начин пак танкаат сезонава. Ќе направат се да си го задржат пикот. Тука лежи зајакот...

Hassan Whitesite e cudoviste 20p 11sk 6bl :cuc:
a Dragic ne e ni senka,od to so bese pred dve godini,ko bese vo 3-tiot tim i MIP.Mora da se podobri deckoto.
Ќе треба Драгич да го опраат у одбрана прво, а и офанзивно не е некој Дурант, незнам како успеа толкав договор да извлече..

Во секој случај подобрени се Мајами x2 оваа сезона, ама далеку се од елитен клуб.
Еден од најпреценетите играчи у НБА, никаков upside нема.
Грубо гледано има едно 15 до 20 плејмејкери моментално подобри од него.[DOUBLEPOST=1447059987][/DOUBLEPOST]
Болно вистинит коментар, иако од мали нозе навивам за Лејкерс ги гушат ваквите играчи.........место да им отстапат погодно место, тајминг и да ги искоординираат. Башка тоа што составот и не е некој опасен, барем вложи го максимумот од тоа што го имаш. Тренеров ми е најсрање тренерска појава во НБА моментално. Толку многу грешки и нелогичности што и нашиов поранешен Србиновски можи да му завиди.
Лејкерс од првата постава имат подобра петорка... Кларксон-Лу-Артест-Рендл-Хиберт, ама ќе идат за џабе рекламите на Расел ако го седнат на клупа. =)
A Скот заедно со Гентри од Пеликанс мора да изедат откази, само добро ќе е замената на Скот да биде Тибодо, ама како што е ужасна управата, ќе го донесат Гентри.

Последно уредено:
Драмонд 20/20 има во просек :vozbud:
Се чека МВП дуелот против Стеф вечерва

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom