НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама Кукоч можеби ќе донесе уште некој у Чикаго .
Колку пати ги спомнува и овие што ги имаат у НБА ми се превише хрвати...

Абе остајте тоа , брои ли некој колку пати кажа дека Гарнет коа почнал да игра НБА 95та година , тогаш се родил Вигинс а сега се соиграчи

Каква партија на Вигинс вечерва. Минесота има страшен потенцијал во екипава.

Јак го напраеја крајов. Да видиме шо че испадни :D Таман мислев го утнаа нападот, се јави Гасол.

Каква утакмица еј, греота ке е да не глеаме продужетци :drk:

Ноа си е стандард. Има 7 скока и 6 асистенции плус стандардниот придонес во одбрана.
Може али порано каде каде повеќе имаше придонес у напад,сеа некако све тоа ми изгледа бледо.

нели попаметно ќе беше последниот напад минесота да го нападнеа кошот , евентуално да се извлечат слободни? како и да е на крај тепаа .. цели 5 мин чикаго кош не даде ееееееј ццц

Зеко ѕвер.

12193632_10156153947960277_2569454880247909526_n.jpg
“I take it with a grain of salt,” he told Ronald Tillery of The Commercial Appeal. “I ain’t with all that talking and Instagraming and tweeting and bluffing. You got to prove it on the court.”

See? Z-Bo wasn’t being metaphorical. He doesn’t bother with Instagramming and tweeting because his phone is literally incapable of doing those things.

Булс има промена на тренер и систем. Смени еден од најдобрите ако не и најдобар дефанзивен тренер со млад и офанзивно ориентиран тренер. Ќе треба време и трпени системот да се имплемтира и играчите да се навикнат ко што треба.

Имав траил league pass и случајно го отворив сега и уште е активен. Регистриран ми е со празна картичка,можат да ми наплатат некако за овие 2 недели?

Истокот засега добро се држи 12-12 се во меѓуконференциските утакмици.(y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom