НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да да, за ова испадна во право, нема збор тука. Знам ја бев првиот што го бранев Лав...
Само една работа не ми е јасна, зошто од човек што беше дабл дабл машина почнаа да го вадат надвор од рекет, мислам стварно безвезе се уназади човекот. Али неговите дефанзивни маани тек сега се увидуваат.
Ваљда пошто во срање тим играше па ствараше некаква илузија. Ко Руди геј моментално, overrated...

Ваљда пошто во срање тим играше па ствараше некаква илузија. Ко Руди геј моментално, overrated...
Според мене грешна е рољата на Лав, односно начинот на игра. Не знам кој курац само тројки пуца, или па ако му ја спуштат рока фејдавеј, а снажен е и има солидна грбна техника со која може пола лига да ја доминира што се вика. Не зборам за серијава, него општо.

Па играше под обрач претходните серии.. Финалево премногу уплашен е.. Богут 4 блокади за 6 минути мана и никој под обрач не му текна да игра.. Ајде шутот да му одеше ќе имаше некоја корист од него ама вака поарно за Кавси шо не игра вечерва..

Време е за Тимофеј

CGsxV7iWcAEst_j.png

Јако ќе биде ако Леброн се испичка пак летово и случајно заврши во исти тим со Дурант.

ГСВ во плеј-оф на пат до финалето имаат 0-3 во game3 :sneaky:?:icon_mrgr:

Леброн на 4 од самиот старт.

Klivlend mora da tepaat vecher ako sakaat da imaat billo kakva shansa protiv GSW. Kje bide interesno.

nekako sudiive ko apla za cleveland na pocetokov ili greska sum? racete im gi iskrsija a site odluki vo korist na cavs..

Ти некоја стара утакмица гледаш.. некоја снимка... ГС промашија 100 шута за 6 минути ти за судии ми зборуваш :pos:

abe vo red toa,promasija so promasija ama sudiive mi bodat oci.Ne deka slabo igra cavs i sudiive ja reshile jbt, ne mi beshe toa muabetot.Ajde licnava vidi na curry vtorava.Mu ja smenija facata a licna za nego.Site odluki somnitelni vo korist na cavs.

20 разлика за 11 минути :busi:

Само мене ме јебе сликава на СК1 или и на останативе им сецка преносов?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom