НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
оваа сезона спортклуб со мног повеќе преноси него предходната :bravobe:

Бруклин гo имa нaјслaбиoт НБА тим вo пoследниве 5-6 гoдини.

зошто Бруклин е во групата "здраво лотарија" ?? :D

Прашај ме пак во Јануари :)
[DOUBLEPOST=1446919607][/DOUBLEPOST]Btw, не се согласувам ни со тоа дека го има најслабиот тим во последните 5-6 години. Ако се горе долу здрави нема да бидат до толку слаби. Ама ќе бидат меѓу последните 3-4 екипи сигурно...

оваа сезона спортклуб со мног повеќе преноси него предходната :bravobe:
Ух ужасен е тој коментатор, подобра опција е да го откажете спорт клуб пакетот и да земете leage pass. Освен ако не гледате фудбал

Лопез им е најдобар играч со некој просек од 20 поени , Бојан имаше една дбра утакмица не знам со кого беше исто со 20тина поени и тоа е се .. другиве просекот им е 10-11 поени

Не знам како на СК не ги даваат Бруклин да свршува малце коментаторот на Бојан

Mene ne mi smeta toa tupenje na komentatorot,zatoa sto da imavme i nie 3 NBA igraci i nie ke svrsuvavme.[DOUBLEPOST=1446927388][/DOUBLEPOST]
Лопез им е најдобар играч со некој просек од 20 поени , Бојан имаше една дбра утакмица не знам со кого беше исто со 20тина поени и тоа е се .. другиве просекот им е 10-11 поени

Не знам како на СК не ги даваат Бруклин да свршува малце коментаторот на Бојан
Pa na Rudez ke svrsuva on igra u Minnesota :D

Последно уредено:
Дај БОЖЕ да не влезе Рудеж во игра, кој ке го слуша како сере.

Ако не влезе,ќе прашува зошто не го става тренерот.:icon_lol:

Што да се гледа сабајле попрво,дали тоа како Харден ќе ги силува Клиперси,или лудакот Кари,дилема на вечерта.

То је та предност коју има Бјелица, висок је као наш Дарио Шариќ, има исти брзи први корак. :D

Човече ја ова не можам да го поверувам...Прво на почетокот кажува дека у Јунајтед центар играле мн големи легенди како Џордан , Пипен, и тука го спомнува Кукоч , после едно 15 пати го спомна Рудеж, го спомна Дражен Петрович, го спомна Хезоња 2-3 пати и не ми се дека не знам кој играч го од Тимберволвс го спореди со ШАРИЧ дека биле иста висина....човече не е можно да се волку самобендисани бе еј, како да си ги рекламираат играчите да им ебам гнидите Хрватски

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom