Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бруклин гo имa нaјслaбиoт НБА тим вo пoследниве 5-6 гoдини.
зошто Бруклин е во групата "здраво лотарија" ??![]()
[DOUBLEPOST=1446919607][/DOUBLEPOST]Btw, не се согласувам ни со тоа дека го има најслабиот тим во последните 5-6 години. Ако се горе долу здрави нема да бидат до толку слаби. Ама ќе бидат меѓу последните 3-4 екипи сигурно...Прашај ме пак во Јануари![]()
Ух ужасен е тој коментатор, подобра опција е да го откажете спорт клуб пакетот и да земете leage pass. Освен ако не гледате фудбаловаа сезона спортклуб со мног повеќе преноси него предходната![]()
Pa na Rudez ke svrsuva on igra u MinnesotaЛопез им е најдобар играч со некој просек од 20 поени , Бојан имаше една дбра утакмица не знам со кого беше исто со 20тина поени и тоа е се .. другиве просекот им е 10-11 поени
Не знам како на СК не ги даваат Бруклин да свршува малце коментаторот на Бојан

Mene ne mi smeta toa tupenje na komentatorot,zatoa sto da imavme i nie 3 NBA igraci i nie ke svrsuvavme.[DOUBLEPOST=1446927388][/DOUBLEPOST]
Pa na Rudez ke svrsuva on igra u Minnesota![]()
Steph vs Seth, нема што да се мислишШто да се гледа сабајле попрво,дали тоа како Харден ќе ги силува Клиперси,или лудакот Кари,дилема на вечерта.