НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да нема забуни многу го поштувам Леброн. Човекот е најталентираниот кошаркар што некогаш заиграл во НБА. Таква градба само Меџик нешто слично имал. Може комотно сите 5 позиции да ги игра и ако тргне во напад ретко кој може да го сопре. Ама му фали убиствениот инстикт на МЈ и Коби. Да го имаше и тоа дефинитивно ќе беше најдобар на сите времиња.
Каков најталентиран што ти е на тебе. Џордан и Коби се поталентирани од него, и тоа каде каде.

Каков најталентиран што ти е на тебе. Џордан и Коби се поталентирани од него, и тоа каде каде.
Не знам мене ми е поталентиран и подобро граден од нив.А и во доста категории беше најмлад играч што стигнал до такви бројки. Не е за џабе тоа. Само позади Коби и Џордан е пошто го нема нивниот убиствен инстинкт и не е толку clutch како нив.

Според мене Вејд е поталентиран и од Леброн и од Коби но повредите,околностите и физилката инфериорност си го направија своето иако ќе биди запаметен како голем играч...

Колку е чуден Д'антони без брковите :D Како друг човек да е.
Cj459dYVAAEYwXm.jpg

Nikoj do sea ne se osmelil da go sporedi bilo koj so MJ, a ti pa kaza deka e i potalentiran nekoj od nego, a toj nekoj e onoj posleden so moze da se sporedi so michael. Moze da e potalentiran samo vo reboundi fakjanje defanzivni, zasto vo ofanzivnite e podobar stariot hhh

Според мене Вејд е поталентиран и од Леброн и од Коби но повредите,околностите и физилката инфериорност си го направија своето иако ќе биди запаметен како голем играч...
Вејд е еден од најпотеценетите играчи во НБА. Човекот е феноменален. Во Мајами он беше лидер и повеќе заслужен за титулите него ли што беше Леброн. Сакам да го видам во дрес на Чикаго макар и на овие години што е.[DOUBLEPOST=1464861112][/DOUBLEPOST]
Nikoj do sea ne se osmelil da go sporedi bilo koj so MJ, a ti pa kaza deka e i potalentiran nekoj od nego, a toj nekoj e onoj posleden so moze da se sporedi so michael. Moze da e potalentiran samo vo reboundi fakjanje defanzivni, zasto vo ofanzivnite e podobar stariot hhh
И подобар плеј е Леброн и подобар пасер. Нормлно и подобар скокач. Кој што сака нека го мрази али едноставно не може човек да остане слеп на неговите квалитети и да не му даде внимание.

Ne gledaj statistiki :) trgni od ova, eve ti vikas deka e podobar skoro vo sve kako igrac.. Pravis tim, imas moznost da odberes eden igrac okolu koj ke gradis tim, koj ke bide toa? MJ ili LBJ? pazi sto ke odgovoris da ne ti se smee cel forum :)

Не знам мене ми е поталентиран и подобро граден од нив.А и во доста категории беше најмлад играч што стигнал до такви бројки. Не е за џабе тоа. Само позади Коби и Џордан е пошто го нема нивниот убиствен инстинкт и не е толку clutch како нив.
Градбата нема никаква врска со талентот. Мислам има ама не е пресудна.

Овај Антони 65 години гледам дека има..до кога мисли да биди тренер чоекот?..не е премногу стар за да гради гради нова династија ?.дотолку нема тренер на пазаро па Хјустон се решија со него да ги решаваат проблемите?

Да, стариве тренери се тврдоглави и се држат до своите стратегии од времето, а кошарката е сменета. Дантони како Карл со главата у ѕид ќе тера осеќам, поготово ако си иде Хауард нема ни во плејоф да влезат наредна... Боље комуникација имаш со помлад, еве Лук Волтон коска, исто и Дејв Јејгер..

Вејд е супер играч прав лидер на тимот нема збор,исто стои дека го изедоа повредите.Али да кажеш дека бил поталентиран од Коби и Леброн:tapp:

Ne gledaj statistiki :) trgni od ova, eve ti vikas deka e podobar skoro vo sve kako igrac.. Pravis tim, imas moznost da odberes eden igrac okolu koj ke gradis tim, koj ke bide toa? MJ ili LBJ? pazi sto ke odgovoris da ne ti se smee cel forum :)
Ja нигде не реков дека подбар. Се знае дека МЈ си е број еден. Реков само да го имаше инстинктот и жарот на МЈ и Коби и нивната clutch игра Леброн би бил најдобар на сите времиња. Ама ги нема тие работи и веќе има 4 порази во финалињата така да му замина тој воз.[DOUBLEPOST=1464885256][/DOUBLEPOST]
Градбата нема никаква врска со талентот. Мислам има ама не е пресудна.
Па не реков дека има. Али да имаш таква градба, плус талент би бил скоро не запирлив како што бил Меџик и како што е Леброн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom