Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки, сакате посебна тема за Олстаров или да тераме на оваа?

Да да, го забораив Марли кој е за Детроит, Крки кој е за Спарси, Колдскај и Сангоку кои се за Никси и секако Кими и Прокрастисбсбмдббмсдбмсадба кои се за великанот Клиперс.
Вечер последна утакмица на Коби во Индијана, вреди да се погледне утакмицата.

Мело ако сака да не заврши како superstar без титула треба да се откаже од парите и да се макне од ЊЈН.
Или со други зборови, треба да направи „Андре Игудала“ потег. И Иги беше своевремено потенцијален суперстар на Сиксерс ама момакот виде дека покорисен ќе е ако е „играч од улога“ и еве лани се закити и со прстен и со МВП на финалето.Сеа не ги споредувам по индивидуалните квалитети овие двајца, да не се сфатиме погрешно.
Мело е поентерско чудовиште и затоа увеќ ќе биде гледан како прва виолина во тимот а не како втора или трета. Но тоа нема да му донесе шампионски тим според мене, едноставно мора да се спушти едно скалило во ростерот во кој ќе игра. А дали има способности за тоа (одбрана пред се) е сумњиво. Многу веројатно е да останесупер скорер а без титула. Нешто што иако е рано да се предвидува, мислам дека му следува и на Дјурант. Онака да биде копи пејст приказна од Мело. Секад МВП кандидат, никад до титула.
Ботови сме оваа сезона, ама ваков дисреспект не очекував.Еј на сите екипи набројав фанови а ги заборавив навивачите на ЧикагоКоп и Раднаскела, извинете драги пријатели хехе

Немој многу работа ќе ти се отвори, одмори малкуДечки, сакате посебна тема за Олстаров или да тераме на оваа?
Мислам дека нема. Мкдон навива за Торонто, и Драгонски мислам, ти и Мамба сте за Филаделфија, Коцка и Qazwdsfdsfdsfdfs се за Мајами, има доста за Леброн, ја, Нино, Син, Ванлок, Ел Нињо и уште неколку сме за Лејкерс, Лео Бони е за Јута, имаше и еден фан на Бакси ама не е активен веќе, Гарток е за Сакто и тоа е тоа одприлика.
![]()
Јас највеќе ги симпатишам Бакс, општо екипите од истокот ми се поомилени. Ако не се лажам и Џони беше фан на Бакс, али у последно време не ја мириса многу кошарката - businesswise.
Што мислите има шанси и Мело да се тргне од ЊЈ? Па се да почне да се гради околу Porzingod?
:.Марли на пример низ цело Тетово разгласи дека Детроит ги победиле десеткуваните ГСВ