НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
635692312231073603-1833660242_Photos-Fans-hide-faces-behind-paper-bags-as-hapless-Knicks-lose-14th-straight-game.jpg

И јас сум фан на Никси, само слабо пишувам на темава

Дечки, сакате посебна тема за Олстаров или да тераме на оваа?

Дечки, сакате посебна тема за Олстаров или да тераме на оваа?

Планира некој да го гледа? :P

Како сакате јас искрено мислам дека повеќе коментари генерира добар натпревар меѓу Голден Стејт и некоја од појаките екипи на пример, отколку олстарот...

Мое е да ве прашам. Иако од напред го знам одговорот. :D

Еј на сите екипи набројав фанови а ги заборавив навивачите на Чикаго :facepalm::icon_lol: Коп и Раднаскела, извинете драги пријатели хехе

Да да, го забораив Марли кој е за Детроит, Крки кој е за Спарси, Колдскај и Сангоку кои се за Никси и секако Кими и Прокрастисбсбмдббмсдбмсадба кои се за великанот Клиперс. :D

Вечер последна утакмица на Коби во Индијана, вреди да се погледне утакмицата.

Да беше само Марли...2/3 од луѓево кои пишуваат овде не ги наброја. :D

Мело ако сака да не заврши како superstar без титула треба да се откаже од парите и да се макне од ЊЈН. :D

Или со други зборови, треба да направи „Андре Игудала“ потег. И Иги беше своевремено потенцијален суперстар на Сиксерс ама момакот виде дека покорисен ќе е ако е „играч од улога“ и еве лани се закити и со прстен и со МВП на финалето.Сеа не ги споредувам по индивидуалните квалитети овие двајца, да не се сфатиме погрешно.

Мело е поентерско чудовиште и затоа увеќ ќе биде гледан како прва виолина во тимот а не како втора или трета. Но тоа нема да му донесе шампионски тим според мене, едноставно мора да се спушти едно скалило во ростерот во кој ќе игра. А дали има способности за тоа (одбрана пред се) е сумњиво. Многу веројатно е да останесупер скорер а без титула. Нешто што иако е рано да се предвидува, мислам дека му следува и на Дјурант. Онака да биде копи пејст приказна од Мело. Секад МВП кандидат, никад до титула.

melo bese poentersko cudoviste sea e samo cudoviste za sopstven tim,nikad ne se oprai u pametot da zaigra odbrana ko so treba i toa e toa mu pomina vremeto neznam kako nekoj bi gradel tim okolu nego

Еј на сите екипи набројав фанови а ги заборавив навивачите на Чикаго :facepalm::icon_lol: Коп и Раднаскела, извинете драги пријатели хехе
Ботови сме оваа сезона, ама ваков дисреспект не очекував. :icon_mrgr:

За жал и модераторот на Пл е за Лал,така да не е ни чудо што сме вакви мувли ко неговиот тим:D

Мислам дека нема. Мкдон навива за Торонто, и Драгонски мислам, ти и Мамба сте за Филаделфија, Коцка и Qazwdsfdsfdsfdfs се за Мајами, има доста за Леброн :icon_lol:, ја, Нино, Син, Ванлок, Ел Нињо и уште неколку сме за Лејкерс, Лео Бони е за Јута, имаше и еден фан на Бакси ама не е активен веќе, Гарток е за Сакто и тоа е тоа одприлика. :D

43944497.jpg

Јас највеќе ги симпатишам Бакс, општо екипите од истокот ми се поомилени. Ако не се лажам и Џони беше фан на Бакс, али у последно време не ја мириса многу кошарката - businesswise. :D

Што мислите има шанси и Мело да се тргне од ЊЈ? Па се да почне да се гради околу Porzingod?

Уште сум фан на Милвоки бе..и бевме првиот тим шо ги сјебавме шампионите само што не сум како другите членови тука да се кревам и да се правам мангуп :D:.Марли на пример низ цело Тетово разгласи дека Детроит ги победиле десеткуваните ГСВ :D

Може двојно гласање?мислам за навивачиве на Мајми и Кавас

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom