НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па Ленс одличен беше како трета опција за Пејсерси.. лани имаше катастрофа сеона но во Шарлот не се знае кој јади кој пие.. Добро е шо не ги дадоа Редик, Риверс или Крафорд.. За Барнс ме здоболе реално[DOUBLEPOST=1434442966][/DOUBLEPOST]И Хавс имал 3 години 20 милиони на договорот :icon_lol:

Иначе и Ерсан Иљасова у Детроит за Шејн Вилиамс и Карон Батлер !!

Иначе за ГСВ незнам што се пењаете толку, свекој си има различен вкус, мене нивната игра не ми се свиѓа, и не ми е тоа поим за тимска кошарка, и немој неко случајно да се осмелил да ги спомне у иста реченица со САС !!
Иначе да стоим на зборот дека ова ќе биде најслабата екипа што некогаш освоила шампионски прстен.
И исто мислим дека догодина ќе си се вратат тамо у прва втора рунда на плеј оф, овие шутови што ги погаѓа Кари у плеј офов, не се ни знаење ни талент ни бутур. Дечкото е страшен стрелец, но е и у страшна форма, у форма која ќе биде само годинава, неможе некој да шутира олку ненормално поголем период !!
Склопени коцке, голем фактор среќа, темпирана форма...
Ги напраевте како најдобар тим у вселената а не се ни најдобар тим у лигата !!

Немора Лов, со Кајри само серијава ќе беше завршена више у корист на Кливленд !!

Иначе и Ерсан Иљасова у Детроит за Шејн Вилиамс и Карон Батлер !!

Склопени коцке, голем фактор среќа, темпирана форма...
Ги напраевте како најдобар тим у вселената а не се ни најдобар тим у лигата !!

Немора Лов, со Кајри само серијава ќе беше завршена више у корист на Кливленд !!

Не ми е јасно, од кога темпирана форма, е репер за нешто негативно, или среќа? Баш дека ретко која екипа знае да ја темпира формата. До душа, ГСВ не ја ни темпираше формата сезонава, цела сезона се перфектни и доминантни.

Не ми е јасно, од кога темпирана форма, е репер за нешто негативно, или среќа? Баш дека ретко која екипа знае да ја темпира формата. До душа, ГСВ не ја ни темпираше формата сезонава, цела сезона се перфектни и доминантни.

Не реков дека е негативно, туку делуваат појако од колку што навистина се. Форма на играчите свите имаат бласт сизон, Дрејмонд, Клај, Кари...
И не очекувам да трае.
Ја не зборим за ГС негативно у ниту еден момент, туку муабетот ми е дека дека сум се изнаглеал кошарка у животот, и кошаркава што ја игра ГС не ми се свиѓа, и дека тимов не е толку јак колку што изгледа, баш ради шутот за 3 што ги служи ненормалноп годинава..
И одма бев нападнат од мудолизачиве на Кари, а се праеа сите паметни кој навијаа некои членови овде за Леброн, и Проки што си има фетиш кон џинџер мелези
И искрено не ни очекувам да ме разбере некој како амебана погоре !!

Нормално нема да те разбере коа последните постови ти се која од која поголема глупост... У како ме навреди Амеба еј....идам у ќош и плачам сеа....Али коа ќе ме текне какви глупости пишуеш одма ми поминува тагата и се газам од смеење...

Со сигурност можам да се кладам во што сакаш дека Прокрастинаторот има изгледано нови и ретро утакмици повеќе од ти и стефан-коби заедно. Одма се познава по тонот со кој реплицирате.
Колку сакате гледајте кога ништо не сфаќате...

Де бре младичу, доста дрски зборови за некој кој што има изгледано 20, 30 или 40 целосни утакмици. Или 45? Ајде 45 нека се еве.

Шо е финтата со Леброн ќе игра ли вечер? Се врти една слика на фб со лед на колената , да не е повреден?

Шо е финтата со Леброн ќе игра ли вечер? Се врти една слика на фб со лед на колената , да не е повреден?

некој одговор ако може на прашањево пошо мрсна пара планирам да клавам на плуска ЛБЈ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom