Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од овие ГС по среќна екипа нема, како само неколку пута у битни ситуации ги сакаше топката и им се враќаше то чудо едно.. Истата екипа што немоеше прво второ коло да пројде у плеј оф ќе биде шампион годинава !
Им се склопија коцкете ненормално, и згора на се повредете на Кавс..
Најслабата екипа што ќе освои титула у историја на кошарката и нба !!
Па некад да си кажел у Америка дека екипа што само пуца тројки ќе биде шампион би ти се смееле у фаца, и кошаркава не е више тоа што беше !
Од овие ГС по среќна екипа нема, како само неколку пута у битни ситуации ги сакаше топката и им се враќаше то чудо едно.. Истата екипа што немоеше прво второ коло да пројде у плеј оф ќе биде шампион годинава !
Им се склопија коцкете ненормално, и згора на се повредете на Кавс..
Најслабата екипа што ќе освои титула у историја на кошарката и нба !!
Па некад да си кажел у Америка дека екипа што само пуца тројки ќе биде шампион би ти се смееле у фаца, и кошаркава не е више тоа што беше !
Чекај малце ти, нели ќе Кавси ќе ги збришеа ГСВ, 4-0 или 4-1?Ха, колективна. Со Спарси ли ќе ги равниш... Без Кајри (и Лов) играат, не знам зошто толку „палење“.
Така да ќе ве молам постови од типот дека биле најслаби што освоиле титула немојте, затоа што е срамота да се пише такво нешто.
Нормално дека беше страшна екипа Детроит, пред се дефанзивно, али чисто ко пример наведов, не дека мислам оти не се добри. Океј, можеби ако споредуваш со претходните шампиони, вака на хартија најслаби се, ама на членовите тука друга им е целта со таа изјава, ти текнуе? Мене не ме занима тоа, јас ја сакам кошарката што ја игра ГСВ, ја сакав и кошарката што ја играше Кливленд до пред финалево, ама откако се повредија Кајри и Лав едноставно ништо не играат, само чекаат на Леброн. Затоа и сакам да земат ГСВ.Јас НБА гледам од финалето помеѓу Лејкерс и Детроит кога за Лејкерс сеуште играше Џабар, неговата последна сезона. Мислам дека имам изгледано 90% од финалните натпревари. И скоро да сум сигурен дека овој Голден Стејт е најслабата екипа што ќе освои титула. Навистина не можам да се сетам кого би можеле тое да добијат во финале од сите екипи кои ја освоиле титулата. Имам гледано страшни екипи. Чикаго со Џордан, Спарси со вечниот Данкан, Хјустон со Олајџувон, Лејкерс со Коби и Шек...
И тој Детроит кој го спомна е подобра екипа од Голден Стејт. Нив на кош не можеше да им се шутне. А оној Детроит со Ајзеја Томас и Бил Лејмбир, е тие беа касапи.
Солидна екипа е Голден Стејт, ама и факт е дека им се споија коцките. Посебно во финалето, но дури и Кливленд да освоеше титула, и за нив ќе важеше дека се најслабата екипа што освоила прстен, без оглед шро таму е Џејмс.
Стварно штета што кари ќе мора да крене титула на туѓ терен...Штета шо нема да можи кралот да ја крени титулата пред своите туку ќе мора на туѓ терен
Стварно штета што кари ќе мора да крене титула на туѓ терен...![]()
![]()
![]()
![]()
Стварно штета шо ќе ја гледаме мајка му на Кари кај што тагуваСтварно штета што кари ќе мора да крене титула на туѓ терен...![]()
![]()
![]()
![]()