НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Аbe igram NBA2K15 i mnogu sum ljubopiten zosto treba da gi znaes timovite od nba igracite i drugi raboti a ja pojma nemam
fala mnogu :D
Знам дека не си по кошарката и ме зачуди шо бараш у темава. Иначе и то ко мене, играм фифа со години а последен пат фудбал гледав пред 10 години. Ма и јаче

Знам дека не си по кошарката и ме зачуди шо бараш у темава. Иначе и то ко мене, играм фифа со години а последен пат фудбал гледав пред 10 години. Ма и јаче
Абе почнав пак да играм кошарка и многу интересен спорт и забавен многу погрешив што не играв порано и затоа ја зедов нба2к15 а иначе за фудбалот и јас непратам срање спорт (n)

Абе почнав пак да играм кошарка и многу интересен спорт и забавен многу погрешив што не играв порано и затоа ја зедов нба2к15 а иначе за фудбалот и јас непратам срање спорт (n)

е добро бе баскет не пратиш , фудбал не пратиш шо пратиш , снукер или шах на диви води? :D

е добро бе баскет не пратиш , фудбал не пратиш шо пратиш , снукер или шах на диви води? :D
Види значи спортски тип сум немој да мислиш дека не сум во школо играм ракомет кошарка па и фудбал ама ретко играм а за пратење фудбал неможам ги немам аренаспорт а и несакам кошарка понекогаш ако фатам ама не нба ракомет пратам тоа обавезно :icon_mrgr:
Дури и планирав да се запишам на ракомет ама ништо ќе одмарам година изгледа

Види значи спортски тип сум немој да мислиш дека не сум во школо играм ракомет кошарка па и фудбал ама ретко играм а за пратење фудбал неможам ги немам аренаспорт а и несакам кошарка понекогаш ако фатам ама не нба ракомет пратам тоа обавезно :icon_mrgr:

абе најубаво е од све по малце да си пратиш , ја баш па ракомет најмалце пратам али пратам и некои други спортови пример тенис , снукер ...:D а иначе баскетче највише

Чисто информативно Данкан и Џинобили најверојатно ќе одмараат :) Тешко дека ќе биде баш некој особен тест за Хјустон овој. Плус се знае дека во регуларниот дел ќе бидат јаки Хјустон. Во плејофот имаат проблеми тие...

Знам, знам, вечерва случајно налетав за оваа инфорација на фејсбук.

По кој повод одмараат Данкан и Џинобили ? :D

Поп редовно на вакво дерби драпа и ги одмара главните играчи. Има и неколку казни лапнато за одмарање на стартерите :pos:

Богами ке јадат вечер казна 20+ прво полувреме :D

Инаку да си ги јадете ушите каков Вебер:D,Мајк Биби беше човекот:vozbud:

Ми текнува кога сечеше нокти на сред утакмица кога седеше на клупа, и после ја изгубија утакмицата против Лејкерс. Баш Љубомир Николовски коментираше тогаш и рече дека ептен ноншалантно однесување е ова од страна на Биби и дека може да го кошта тоа. :D

Еј него не ви фали некој член на темава:icon_lol:?да ви помогнам не е трт,он ќе си дојде кад тад.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom