НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
мислам дека вреди некој викенд да пишеш 4 утакмици од нба и да ги пишеш сите Х и да бараш 1 од 4 , за 200че :D

И? Знајш кога ќе фатиш?
Па и 200 денари, поарно оди во продавница купи си влечки за низ дома со тие пари. :D

И? Знајш кога ќе фатиш?
Па и 200 денари, поарно оди во продавница купи си влечки за низ дома со тие пари. :D

само малце среќа ти треба бе , има некад коа у една вечер искачаат по 2-3 Х :D

Леле Крис Вебер какво играчиште беше кога ќе ми текне, ауууу. Фан сум на Лејкерс али сега вака кога сум повозрасен и кога ќе се присетам што се дешаваше малце и криво ми е за овој тим на Сакраменто што не пројде во финале. Јебеш га, Хори имаше што да каже во последните секунди од пресудниот меч за таа серија. :D

Него @garthok за кого навиваш во НБА?
таа серија меѓу лејкерс и сакраменто ми е 2 по милина после јута-булс последната на џордан како булс...ах колку сакав кингс да тепаат ептен ми беа симпатични....a и реална една од поинтересните западни финалиња некад што се игрле..после финалето меѓу ла и нетс воопшто не беше интересно...ги прегазија нетс...

вебер си газеше тој период можеби најдобрата 4ка во лигата беше моментално....во најдобра форма....а и пеџа само 3 утакмици изигра... ама штета Шек беше незапирлив ...а и Хори му тргна кога беше најпотребно :( ах времиња...

таа серија меѓу лејкерс и сакраменто ми е 2 по милина после јута-булс последната на џордан како булс...ах колку сакав кингс да тепаат ептен ми беа симпатични....a и реална една од поинтересните западни финалиња некад што се игрле..после финалето меѓу ла и нетс воопшто не беше интересно...ги прегазија нетс...

вебер си газеше тој период можеби најдобрата 4ка во лигата беше моментално....во најдобра форма....а и пеџа само 3 утакмици изигра... ама штета Шек беше незапирлив ...а и Хори му тргна кога беше најпотребно :( ах времиња...

таа серија меѓу Кингс и Лејкерс било нешто најневеројатно ...една од најголемите трагедии во спортот , во смисла на тоа како ја добија серијата Лејкерски ...:D

Да не речи некој Хејвард лажи и зборува на празно. The best in the game.:icon_mrgr:
1425128.jpg

таа серија меѓу Кингс и Лејкерс било нешто најневеројатно ...една од најголемите трагедии во спортот , во смисла на тоа како ја добија серијата Лејкерски ...:D
Го памтам ко вчера да беше. Убави времиња

Иначе кој ја даде таа педерската тројка , коа промаши Коби , па промаши Шек од под кош и кој ја даде таа 3ката на 2 сек до крај , Хори или Бајрон , или некој трет беше? :D

Вечер добра утакмица ќе биде Хјустон-Сан Антонио. Прв вистински тест за Харден и компанија, и нивните амбиции околу шампионскиот прстен. За мене Хјустон не е фаворит за освојување, заради слабиот ростер, освен Тери, Папаниколау и немаат баш што да понудат.

Чисто информативно Данкан и Џинобили најверојатно ќе одмараат :) Тешко дека ќе биде баш некој особен тест за Хјустон овој. Плус се знае дека во регуларниот дел ќе бидат јаки Хјустон. Во плејофот имаат проблеми тие...

Иначе кој ја даде таа педерската тројка , коа промаши Коби , па промаши Шек од под кош и кој ја даде таа 3ката на 2 сек до крај , Хори или Бајрон , или некој трет беше? :D

Хори или Фишер..ама мислам беше Хори

На кабловскиве немаш вечер. Тек утре. Али имаш тука квалитетни стримови http://es.arenavision.in/p/agendaschedule.html Е сега ако имаш тим што си го пратиш и го нема во квалитетниве стримови ќе си вежбаш очни мускули со флешовине
Аbe igram NBA2K15 i mnogu sum ljubopiten zosto treba da gi znaes timovite od nba igracite i drugi raboti a ja pojma nemam
fala mnogu :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom