НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ОКС победија денес. :D
Да видиме како ќе се одразат трејдовите врз нивната игра. Очекувам доста позитивно, особено со Кантер, али увек тука ко опција ја ставам неспособноста и идиотизмот на Брукс ко тренер да упропасти се и сешто.

Да, да, ОКЦ баш склопија едно одлично тимче. Одлична клупа добија во Синглер и пред се во Агустин, но и Кантер им е погодок јас мислам.

Со трејдот ОКЦ мислам и сигурно земат 8мо.. за повисоко не ми се верува освен Клиперси ако не ја посерат во следниот период без Блејк.. значи прва рунда ГС-ОКЦ

На истокот пак можно е да гледаме Мајами-Кавси.. иако Мајами паметно ќе напрат да се врткат околу 7мо или 8мо и да ги добијат Торонто или Атланта (одмори го Вејд до плејоф)

пс. Сиксерси гледам и МекДениелс го дале во Рокетси за вреќа грав

lapaj si miami....merakot mi se naprai so dragic epten mh mh fala ti RAjli

Колку ќе биди корисен Кантер со неговата 0 дефанзива и тактиката на Брукс е големо прашање но офанзивно ќе биди добро засилување иако мислам дека кога ќе се врати Адамс ќе игра пред него, посебно во последната четвртина.

Sessions во вашингтон за Андре Милер. Goodbye asshole you'll never be missed (y) Инаку трејдот на Ајзеа во Бостон е изгласан како worst move of the day

Последно уредено од модератор:
Човече овие стварно не се нормални... Во живо ако го пратевте се ова беше тотален хаос :)

Еве една интересна емисија која оди на ESPN секои 2-3 дена и сега одеше баш во последниот час кога завршуваше trade deadline-от. Вреди да се гледа само заради реакциите после секој трејд :D

http://www.spreecast.com/events/espn-nba-live-ep-106-trade-deadline

Инаку за трејдовите што да се коментира. Поголемиот дел тотално нејасни ми се. Единствени за кои има чиста логика се Мајами и OKC кои мислам дека доста добра работа завршија.

П.С. Не ми се верува ќе треба да навивам Лејкерси да победуваат сега :brlav:

И Денвер со трејдовиве влегува во фул тенк мод. Нека не се заебаваат Лејкерс топ 3 пик мора да биде годинава, нема смисла толку танкање за ништо да биде. Најверојатно Филаделфија идната година ќе го земе пикот на лејкерс зашто тешко 2 години по ред топ3 да бидат :)

Knight MCW не ми е јасен баш??
Што да ти е јасен бе брат, тој Хинки ти е психопат начисто, чоекот успеа у две години да трејда два млади надежни плеја(ол стар калибар) за пикови. Кога ќе ги земе тие пикови и нив ќе ги трејда!

Па уште кога ќе прочитам коментар дека MCW не бил ништо посебно(лош шутер, затоа бил трејдуван :pos:), а правите centerpieces се Ембиид и Шарич(едниов нема заиграно минута ради повреда и си го дрви на твитер, а другиов игра во Европа и никој незнае како ќе се вклопи) е тоа е крај.

Хинки мислам и Леброн да го имаше и него ќе го трејдаше за пикови. :yid:

Јас само не разбрав како е инволвиран пикот од првата рунда на лејкерс?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јас само не разбрав како е инволвиран пикот од првата рунда на лејкерс?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Phoenix sends the Los Angeles Lakers' protected 2015 first-round pick to Philadelphia.

Веројатно го добиле пиков од ЛАЛ во некој претходен трејд.[DOUBLEPOST=1424428951][/DOUBLEPOST]Од трејдот на Неш е најверојатно, first round pick (protected top 5 in 2015, top 3 in 2016-17, unprotected in 2018), гледам за овој се збори, изгледа е тој. Не сум сигурен, нека ме поправи некој ако сум грешка.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom