НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки, дали сакате да отвориме посебна тема за ол старот?
Јас мислам дека е подобро во нова, ќе биди попрегледно, вака каша-попара ќе биди.

ja mislam deka ne treba da mu davame tolkavo znacenje...

Се разбудиа Кливленд бе маме им :mad: Сите гомна што ги изедов за нив сеа џабе испаѓаат дека се. Мразам кога јадам гомна за џабе :(
Несакам да помислам колкав ќе беше ако не јадеше за џабе. :D

Булс вечер без Батлер.
Се плашам дека Џејмс ќе има one man show, пошто освен Снел нема кој друг да го чува Леброн. Не сакам ни да помислам што ќе се случува кога ќе треба Миротич да игра small forward, и недај боже да има меч ап со Леброн....[DOUBLEPOST=1423798467][/DOUBLEPOST]Г-А-З-Е-Њ-Е.

Лебронот само 8 загубени топки. Среќа Блат го седна малку порано на клупа инаку ќе беше на двоцифрена бројка во тој сегмент.
Каква одбрана одигра Снел, секоја чест. Па и во напад постигна 22 поени 9-11. :cuc::cuc:
Дерик.:cuc:

Последно уредено:
Булс вечер без Батлер.
Се плашам дека Џејмс ќе има one man show, пошто освен Снел нема кој друг да го чува Леброн. Не сакам ни да помислам што ќе се случува кога ќе треба Миротич да игра small forward, и недај боже да има меч ап со Леброн....[DOUBLEPOST=1423798467][/DOUBLEPOST]Г-А-З-Е-Њ-Е.

Лебронот само 8 загубени топки. Среќа Блат го седна малку порано на клупа инаку ќе беше на двоцифрена бројка во тој сегмент.
Каква одбрана одигра Снел, секоја чест. Па и во напад постигна 22 поени 9-11. :cuc::cuc:
Дерик.:cuc:
Тони Снел кога и да играл дефанзивно бил одличен со сега, барем кога јас сум го гледал. Ама во последните неколку натпревари добива поголма минутажа и покажува дека и офанзивно е добар, како синоќе кога постигна 22 поани така и против Пеликанс кога даде мислам 19 поени и ако продолжи вака да се развива ќе биде одлично како за него така и за Булс со што ќе добијат одличeн играч кој и офанизвно и дефанзиво е одличен на позицијата 3 на која се наслаби.

Тони Снел кога и да играл дефанзивно бил одличен со сега, барем кога јас сум го гледал. Ама во последните неколку натпревари добива поголма минутажа и покажува дека и офанзивно е добар, како синоќе кога постигна 22 поани така и против Пеликанс кога даде мислам 19 поени и ако продолжи вака да се развива ќе биде одлично како за него така и за Булс со што ќе добијат одличeн играч кој и офанизвно и дефанзиво е одличен на позицијата 3 на која се наслаби.

Последните 3 меча, има постигнато, 19 против Пеликанс (7-10, 5-6 за три), против Кингс (24 поени, 9-11, 4-6 за три), против Кавс (22 поени, 9-11, 4-6 за три).

Ниту еден пост за сад вс светот? За мене МВП синоќа беше Гоберт, после барањето на Кантер за трејд им докажа на сите Џезери дека нема потреба да се грижат за центарското место и е осигурано за наредните 10 години.

Многу тапа утакмица, барем по тоа што сме го гледале минатите години...многу изгубени топки, многу малку поени. Што знам, мене барем така ми делуваше.
Не беше нешто претерано атрактивно...

Шо има денојве некој да е добар да ми пиши? Во гужви нешто бев, слабо пратев....

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom