НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ниту еден пост за сад вс светот?

Не знам зошто очекуваш некои особени коментари. Олстарот за мене не е кошарка. Единствено нешто годинава што минимален интересен ми предизвикува е за тројки натпреварот. Ова САД против Светот има интересни играчи ама не се игра кошарка, тоа жто се случува на теренот е жално за гледање според мене. Полошо од тоа е само "сениорскиот" олстар.

Не знам зошто очекуваш некои особени коментари. Олстарот за мене не е кошарка. Единствено нешто годинава што минимален интересен ми предизвикува е за тројки натпреварот. Ова САД против Светот има интересни играчи ама не се игра кошарка, тоа жто се случува на теренот е жално за гледање според мене. Полошо од тоа е само "сениорскиот" олстар.

Добро за сениорскиот си во право ама мене баш ми се интересни младите, има повеќе жар и желни се за докажување, на пример лани Хардавеј со Вејтерс, пред тоа Кајри со Брендон Најт беа многу интересни дуели. Е сега годинава кога ќе видиш дека најдобар потег беше блокада е друго.

Шо има денојве некој да е добар да ми пиши? Во гужви нешто бев, слабо пратев....
Скил челинџ, натпревар во тројки и забивање вечер, а утре е ист-вест натпреварот. :D

Утакмицата беше очебол. Изгаснав на полувреме иако не ми се спиеше.

Ионака само втората вечер е онака поинтересна.

Дечки некои стрим за да се глеа Ал старов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom