Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
. Во првата петорка измена ќе биде само Робин Лопез место Хиксон, другите четворица се истите(Лилард, Метјуз, Батум, Олдриџ), лани беа повеќе од солидни ама немаа помош од клупата, е сеа тоа се смени. Томас Робинсон PF, што го гледав во летната лига супер се покажа, потсетува на Фарид... плус со Дорел Рајт, Лу Вилијамс, пикот МекКолум, и те како се поправи клупата и очекувам подобра сезона од лани и негде околу 6-7-8 место во Западот, иако ќе биде доста тешко. Иначе го продадоа името на арената, Роуз Гарден стана Мода Центар.Оваа сезона многу повеќе ќе ги следам младите играчи, особено првите 10 пика, баш ме занима како ќе се снајдат во својата прва сезона во најсилната кошаркарска лига на светот.
. Од овие, 5 стартери во добри тимови ако излезат успех ќе биде. Првите најави велат:Само знам дека Леброн ке биде МВП![]()
Ја погоди годината да ги следиш рукиата. Од овие, 5 стартери во добри тимови ако излезат успех ќе биде. Првите најави велат:
Burke не можи да се избори за стартер во Utah против Lucas
Bennett можно е да нема воопшто минутажа
McCollum веќе се повреди потешко
Noel и Len допрва треба да се вратат од повредите
Porter исто се мачи со повреди а беше ужас во летната лига
Caldwell-Pope којзнае дали ќе игра
...
Едино гарантирани минути (барем 25), барем засега се чини имаат Oladipo, McLemore и Carter-Williams.
Многу повеќе ќе видиме од ланските рукиа, таа беше добра генерација...
Сакам да видам како ќе се покажат младите играчи, мене оној Оладипо ми е интересен играч, ама колку и како ќе се покаже останува да видиме. Исто така очекувам екстра сезона од Кајри Ирвинг, а се слагам со тебе дека Дјурент оваа година би требало да експлодира и дека ОКС се доста потценети кога е во прашање титулата.
доколку Чикаго игра добра одбрана како пред минатата сезона Мајами треба да се плашат 
Влезе Перо