NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Заебете Данкан, Ману... ова беше класична грешка на Попович.

Патиките на Дени Грин. :D
954873_436519239788858_826449428_n.jpg

Заебете Данкан, Ману... ова беше класична грешка на Попович.

Јас не би рекол, со таа постава Спарс го одбранија нападот, а грешката беше што дури 3ца играчи не се разбраа, тоа е само сплет на околности, ништо друго

Навистина е забавно човек да ве чита. Како што наизменично победуваа и Сан Антонио и Мајами, така и голем дел од вас веднаш скокаа готови се поразените, победникот сигурно освојува и слично. Сега гледам сите мислите дека Мајами сигурно победува. Јас не би бил толку сигурен на ваше место. Да се читате наназад ќе пукните од смеа.

Прогнозирав пред почетокот 4:3 за Сан Антонио и ќе се останам на тоа. За претходната утакмица може да гледате како да си ја изгубија шансата за титула со тоа што продадоа добиена утакмица или може да гледате како уште еден доказ дека Сан Антонио е подобрата екипа со оглед дека во поголемиот дел од серијата некако го имаат резултатот под контрола и се водство. Мислам дека Мајами имаа доста среќа досега, но дека вечер Сан Антонио предводен од Паркер ќе стигне до титулата.

Колку и да сакам да земар Спарси, мислам дека они шансата си ја упропастија минатата утакмица. Ја имаа титулата во раце, ја испуштија, не велам дека се паднати психолошки, искусни играчи се сите тие на чело со Грег на клупата, ама не знам мислам дека вечерва Хит тепа.
Инаку колку за инфо, никогаш досега не се случило во 7мата утакмица во финалето гостинската екипа да тепа, секогаш домаќините шампиони станувале.

Досега се играле17 седми утакмици,14 пати победувала домашната екипа,а 3 пати гостинската.:D

Колку само ме тера накај тоа дека Спарси вечер ќе го тепаат Мајами :icon_lol:

Не дека сум за нив,ама лудо тренериште е Грег.Јесте да ја имаа титулата во раце претходната текма,ама мислам дека на оваа решавачкава Ману ќе биде решителот.

еве според мене болд предикшн за вечерва :D
- Бош слаба одбрана над Тими, можно 10-15 коша да даде
- Чалмерс да даде 2-3 тројки околу 10 поена
- Вејд 20-5-3 45% од поле
- Леброн 25-7-5
- Ален 3-4 тројки и најопасна ударна сила од клупа
- Тими 23-11 и добра одбрана
- Паркер 20-7 ама не многу добар шут од поле
- Грин очекувам малце да се загуши 1-2 тројки макс
- Ленард 13-8 со одлична периметарска одбрана
- Ману 10-3 и макс 2 изгубени топки
Според мене 103-99 за Мајами на крај, но истиот резултат може да важи и за Спарс, значи ептен неизвесна утакмица.

Вечерва Вејд ако дае 20-тина поена со такви колена тоа е еднакво на 35+ поени:D

Уште 2 ипол саати..:vozbud: Напред Мамузи !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom