NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
seriozno za sudenjeto zboriss????
Сериозно. Не ми се допаѓа како судат,финале е ова не е регионална лига, Паркер го утепаа утакмицава.
Не сум ниту фан ни на Сас ни на Лејкерс па да ги хејтам Мијами нешто,само судењево ми е ептен матно. Наведов погоре зошто тоа го мислам, за Мајами имаше една само сомнителна ситуација од Леброн во прво и толку.

Ако бе,ако ништо друго еве му шанса на Мегреди да поигра малце у финале:D.

И шо ако победат сеа со 20+ разлика ако ги изгубат следните три со по 1 разлика? Нема логика муабетов, не се Мајами единствена екипа што после пораз тепала со 20+ разлика.

thumbs-up.gif

Ќути ептен ја сетив работава :)

Инаку на Сплитер нема да му текне да закуца any time soon.
qSHjkFa.gif

И шо ако победат сеа со 20+ разлика ако ги изгубат следните три со по 1 разлика? Нема логика муабетов, не се Мајами единствена екипа што после пораз тепала со 20+ разлика.

uzivaj si ;)
--- надополнето: 10 јуни 2013 во 04:24 ---
Гарант Коцка доживеа оргазам кога Џејмс го блокираше Сплитер.

:D

ne mi e igracot mene lebron....

Ги скапаа...........за сТрамота

ja mislam deka sega ke ima tisina...do slednata pobeda na spurs....:)))

pa ne bas 10 stranici se pisuvase kako toa spurs ke gi pomocaat 4:0 i kako tony parker vaka tim duncan taka....
Па не знам баш, мислим дека некој друг лаеше за Мајами,не мислим на тебе.Се знаеше дека ова ќе биде тесен двобој,Па не игра Спарси со некоја треторазредна екипа,па да очекуааш метла.Инаку поштуем што не си ја заменил иконата на Мајами, Вејд.За разлика од некој дечишта,што мислат дека Леброн го подигна Мајами на нозе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom