NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа ќе биде потесна и од првата.
thumbs-up.gif

Ману вечерва ко Паркингзонова болест да има,не знам колку само пати му испадна топката од раце

Овој Милер е створен за финалиња, само во нив погодува. Во регуларен дел што би рекле Србиве океан са брода не може да погоди, у финале не промашува. :)
Ги утепаа со пик енд ролот на Леброн и Рио.

Растур систем,јес да играат феноменално Мајами,ама Спарси не смеат да си дозволат ваков пад у играта,у ваков битен натпревар.Мораше кога тогаш да им фати шутот на Мајами,и да го казни удвојувањето на Леброн и Вејд.

Само мене ми се гледа судењево тиња?
7-8 фаули не досудени + дополонителното за Чалмерс и самите не знаат зошто го дадоа. Над Паркер имаше 2 фаули чисти како солза недосудени кога се кршеше резултатот .Али не ме чуди затоа е ќелафкото делегиран.

На крајот сепак Споелстра не е баш толку лош како што викате а? :)
Им го најде лекот на САС(барем на утакмицава) со пиковите Леброн што ги поставува, незнаат како да го бранат, ги утепаа.
Друга работа е тоа што Бош игра многу повнатре, не дреме на тројка, и тоа што му дадоа, погоди, пошто негова позиција е, а не тројки да шутира...претпоставувам исто така инструкции од Сполстра.

Само мене ми се гледа судењево тиња?
7-8 фаули не досудени + дополонителното за Чалмерс и самите не знаат зошто го дадоа. Над Паркер имаше 2 фаули чисти како солза недосудени кога се кршеше резултатот .Али не ме чуди затоа е ќелафкото делегиран.

seriozno za sudenjeto zboriss????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom