- Член од
- 30 октомври 2010
- Мислења
- 919
- Поени од реакции
- 907
Сеа ќе се избацит некој фан на Мајами со изјава дека и Булс ја тепале првата во полуфинале.![]()
Лонгорија погодила во 5, само го утнала тимот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа ќе се избацит некој фан на Мајами со изјава дека и Булс ја тепале првата во полуфинале.![]()
Одиме јако
Сепак како и да е еден брејк нема да смени многу во серијава.Затоа следниот меч е клучен.Тепаат ли Спарси може да идат и на метла.
Па кога во прашање се шампиони на терен, у права смисла на збор, ко Данкан, Ману и Паркер, и Грег ко тренер ( каде и те како се у предност Спарси ), такоџе уште еден докажан шампион со неверојатен победнички менталитет, дефакто Спарси у моментов се и те како у асална пол позиција ко ниеден тим до сеа против Мајами.секогаш истиот муабет е кога некој 1-0 ќе губи во финале... и лани истото беше... па 4-1 заврши... не знам дали форуми во 2001 постоеле ама сигурен сум дека и тогаш Сиксерси ко ги тепаа Лејкерс на нивни терен одма шампиони ги напраја.