NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мајами ќе тепа сигурен сум.Али и Сан Антонио не се даваат така лесно.
Сакам да го гледам Реј Ален како збрца 3-ки :D

На вакво финале ептен сте тивки. Тапа подфорум сте :D

Он-топик секако во финалево ќе навивам за "аутсајдерот" и како што спомна Roddast ептен ме нервираат "навивачиве" на Мајами. Паркер/Данкан FTW заслужуваат уште еден прстен ко за последни неколку години од кариера :)

Каква кошарка, свака им част и на двете екипи. Тесно цело време, без фаули, добра одбрана, добар напад. Обично во финалињата се игра некоја кошарка со лупање и мавање и по 80 коша, али ова не е случај тука.(y)
GO SPURS! :P

Може да ја изгубат Мајами оваа,страшна одбрана играат Спарс,Данкан иако има 37 години сеуште се држи добро

Мајами ке имаат многу проблеми во наредните утакмици со нападов на Спарс, впрочем и сега имаат. Да не утнаа толку тројки од агол и повеке ке водеа. Ретко одат на изолации, а и кога има, се завршува со асистенција. Многу подавање и многу движење на топката, стварно прекрасен кошарка за око играат Спарс, нешто што не беше случај претходните титули. Инаку мислам дека и оваа и претходната сезона Спарс водат во асистенции по тим.

На 58 секунди до крај ќе се осмелам да кажам дека Спарси ја добиваат оваа.

Многу тесно, да не си им во кожа на судииве во вакви одлуки :D. Јас мислам дека беше чисто..

i boshko im ja dade pobedata....kakov debil...so ray i miller na teren da se osmeluva 3ki da sutira

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom