Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште на Мета Ворлд Пис фали изјавата дека ќе го рушат рекордот на Булси, лол.
Малер :lol:Чикаго тепа,ОКЦ тепа и Индијана тепа вечерва![]()
Размената за Хауард испадна добра само заради повредите на Бајнам (и повисоката вредност за идна размена што ја има Двајт). Тоа на страна, Бајнам од прошлата година >>>>>>>> Хауард од оваа година....dwight howard naj promasenata investicija za ovaa sezona...duri e popromasena i od Buynm koj ne ni igrase...
http://www.youtube.com/watch?v=sT-WNwbRCuI
ееееее времиња. кога плејофот беше подобар и поинтересен
Мислам дека во 6 ке иде, 4-2 ке тепа инди.Единствена за 7 игри ја гледам Мемфис и Клиперси со победа на мемфис, а можно е и булс-нетс.Атланта-Индијана права плејоф серија,иде во 7 оваа 100%
Па можно е Индијана во 6 да помине ама добро играат дома Атланта,и претходни години со сите до крај идеа,лани со Бостон исто во мајсторка испаднаа.Мислам дека во 6 ке иде, 4-2 ке тепа инди.Единствена за 7 игри ја гледам Мемфис и Клиперси со победа на мемфис, а можно е и булс-нетс.
Осеќам дека Кари ќе се распука вечерва и ке поминат понатаму Вориорс.Ептен добри ротации имат со ниски постави бидејки го нема Ли, а освен Чендлер друга опасност под кошот не гледам од Нагетс.Ептен е отворен Западот моментално, сакам Голден Стејт да ги гледам во финалето бидејки оваа сезона заслужија.
Да бе да, се што е постаро е подобро. Добар си е плејофот, има доста добри екипи. Да, фаворит е Мајами. Ама ако се гледа така и Бостон имаше дрим тим 2008 година.