NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Атланта-Индијана права плејоф серија,иде во 7 оваа 100%

163.gif

554.gif

669.gif

181.gif

Jack-Nicholson-Insane.gif
:pos: :LOL: :ROFLMAO:
Уште на Мета Ворлд Пис фали изјавата дека ќе го рушат рекордот на Булси, лол.

Добра вест за фановите на Кингси, понудата за релокација во Сиетл е одбиена, Кингси остануваат во Сакто.

...dwight howard naj promasenata investicija za ovaa sezona...duri e popromasena i od Buynm koj ne ni igrase...
Размената за Хауард испадна добра само заради повредите на Бајнам (и повисоката вредност за идна размена што ја има Двајт). Тоа на страна, Бајнам од прошлата година >>>>>>>> Хауард од оваа година.

Да бе да, се што е постаро е подобро. Добар си е плејофот, има доста добри екипи. Да, фаворит е Мајами. Ама ако се гледа така и Бостон имаше дрим тим 2008 година.

ovoj harden kako se gubi u play off znaci svaka mu cast....10 turnovers...i bunar za resavanje na utakmica

Koj saka da gleda all star od pred sigurno 10 godini pustite sport klub..

Атланта-Индијана права плејоф серија,иде во 7 оваа 100%
Мислам дека во 6 ке иде, 4-2 ке тепа инди.Единствена за 7 игри ја гледам Мемфис и Клиперси со победа на мемфис, а можно е и булс-нетс.

Осеќам дека Кари ќе се распука вечерва и ке поминат понатаму Вориорс.Ептен добри ротации имат со ниски постави бидејки го нема Ли, а освен Чендлер друга опасност под кошот не гледам од Нагетс.Ептен е отворен Западот моментално, сакам Голден Стејт да ги гледам во финалето бидејки оваа сезона заслужија.

Мислам дека во 6 ке иде, 4-2 ке тепа инди.Единствена за 7 игри ја гледам Мемфис и Клиперси со победа на мемфис, а можно е и булс-нетс.

Осеќам дека Кари ќе се распука вечерва и ке поминат понатаму Вориорс.Ептен добри ротации имат со ниски постави бидејки го нема Ли, а освен Чендлер друга опасност под кошот не гледам од Нагетс.Ептен е отворен Западот моментално, сакам Голден Стејт да ги гледам во финалето бидејки оваа сезона заслужија.
Па можно е Индијана во 6 да помине ама добро играат дома Атланта,и претходни години со сите до крај идеа,лани со Бостон исто во мајсторка испаднаа.
Вечер Денвер ќе ги згази ГС,можно е и оваа во 7 да иде,инат екипа се Денвер.

Да бе да, се што е постаро е подобро. Добар си е плејофот, има доста добри екипи. Да, фаворит е Мајами. Ама ако се гледа така и Бостон имаше дрим тим 2008 година.

ебате плејофот. половина од ѕвездите повредени, клучни играчи повредени. Бостон имаше дрим тим 2008, али патот до титулата, и те како беше тежок. со Атланта, Кливленд идеа во 7ма утакмица, со Детроит и Лејкерс во 6 утакмици. исто имаше многу изненадувања во плејофот, изедначени утакмици до крај. јесте дека Леброн е каде каде подобар моментално, али искрено повеќе ми правеше ќеф кога играше во Кавалирс, Пол во Хорнетс,РИП Хамилтон во Пистонс, Мело во Нагетс, Јао во Рокетс, Хауард во Меџик, и да не го заборавам ултра тимот на Феникс, со Неш, Стадемаер, Мерион, Хил, Барбоса итн.

да не го тупам, не дека е досаден плејофот оваа година и ланскиот, али ги нема тие искри од порано
п.с. Бостон против Чикаго во плјофот 2009 е најдобрата и најнапнатата серија шо ја имам изгледано во НБА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom