Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 14.119
- Поени од реакции
- 23.903
Ајде ако сакате да заработите паре лупајте ја оклахома 2 ка,нема кај да бега![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде ако сакате да заработите паре лупајте ја оклахома 2 ка,нема кај да бега![]()

Нема на СпортКлуб вечерва НБА....www.firstrowsports.eu
Имаш и на Спорт Клуб btw.
Па како што знам ке ги даваат сите до крај од сега...Нема на СпортКлуб вечерва НБА....
Следно на Спорклуб ќе биде 6тата Мајами-Бостон....барем мислам дека така најавија.Па како што знам ке ги даваат сите до крај од сега...
Не знам можда лошо сум разбрал.
Поставен е на 2-3 поста пред тебе...Стрим?

...не е е можно да играат толку страшна одбрана на него за да не сум го заприметил..јбг овие стримојте се за никаде и неможам да препознаам дали е Ибака,Дурант или Куук
http://eventosppv.me/canal-1.phpЗошто не игра Дурант??..или игра а не сум го заприметил...не е е можно да играат толку страшна одбрана на него за да не сум го заприметил..јбг овие стримојте се за никаде и неможам да препознаам дали е Ибака,Дурант или Куук
![]()
Па да ти кажем право добра одбрана му играат у текот на целата серија,не го остваат топка да прими затоа не си го виделЗошто не игра Дурант??..или игра а не сум го заприметил...не е е можно да играат толку страшна одбрана на него за да не сум го заприметил..јбг овие стримојте се за никаде и неможам да препознаам дали е Ибака,Дурант или Куук
![]()
ама дурант си е дурант ќе распали кога ќе биде нај потребно.